Димов: Този отбор на Черно море иска да влезе в историята му


Дата: 19/05, 23:19

Стопкадър Диема Спорт

Капитанът на Черно море Даниел Димов бе избран за най-добрия играч на терена при успеха с 4:0 над Лудогорец.

Дани призна, че в този момент е подвластен на емоциите в един последните за сезона мачове пред тяхната публика, без която наистина може би нямало да имат тази емоция и този адреналин, който ги държал през целия мач.

Успяхме да покажем много добра игра срещу може би най-добрия отбор в България, а за това че превърнахме нашия стадион в невъзможен за превземане и за тази поредица от победи, голяма доза „вина“ има нашата публика, каза пред Диема Спорт Димов.

Искам да поздравява момчета, те са един страхотни характери. От години успяваме да сплотяваме този колектив, който сме изградили в момента. Искам да отправя един призив при всички ръководители на клубовете. Давайте повече шанс на треньорите, оставете ги да работят по-дълго време, защото може би ние сме един примерите във футбола, след които накрая се виждат такива резултати, добави Даниел.

Естествено, още не сме постигнали крайните си цели, тъй като след три-четири дена знаете къде отиваме на кой отбор. Мечтаем и вярваме, че ще влезем в историята на Черно море като един от най-успешните му отбори, заяви още Дани Димов, цитиран от gong.bg.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!