Забавна случка с близнаци припомни за славата на Пената


Дата: 15/05, 10:23

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Забавна история, която Дарко Ангелов разказа в „На кафе“, припомни славата на Димитър Пенев на Гала и нейните панелисти.

Ангелов разкри как Динамо Букурещ е взел юношата на Барселона Едгар, но накрая се оказва, че вместо него в румънския гранд се е озовава неговия брат близнак Еделино.

Никой в отбора обаче не знае за това, но след като централният защитник се проваля в 5 мача на терена и Динамо започва да се бори за оцеляване, журналист прави разследване и разкрива истината.

След това и треньорът се усъмнява, че става въпрос за измама, след като опитва да разговаря с Еделино на английски, а той му отговаря на португалски.

Тази случка даде основание на Георги Блажев също да блесне с интересна история за румънския футбол.

Преди четири години клуб от четвъртата дивизия на Румъния продаде свой играч на клуб от втора дивизия за 15 кг свинска наденица. Футболистът обаче потъна в срам, след като започнаха да се шегуват с него, не можа да понесе това и стана фермер в Испания, разкри писателят.

Тук се намеси и Юлиян Константинов със случай със Стратега.

Когато Димитър Пенев водеше ЦСКА, им предстоеше мач срещу с руски отбор. Когато попитаха г-н Пенев, дали е разучил отбора, той призна, че общо взето го е разучил и най-опасните му играчи са двама близнака, които играят напред – единия е на 25, а другия на 27 години, заяви оперният певец.

Очевидно заинтригувана от всичко това, Гала се сети, че Бербатов отива в ЦСКА срещу 30 чифта бутонки, но това си струва всичко, което се случва после.

Това са повече от 15 кг наденици, а след това в Манчестър Юнайтед станаха 30 милиона чифта бутонки, отбеляза от своя страна Блажев.

А Юлиян добави: За един чифт бутонки, може би Стоичков нямаше да играе на Световното. Те бяха на една фирма, а той имаше друга фирма. Слава богу, че се решиха тези неща, за да имаме това велико четвърто място.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Политолог към Виктор Николаев: Вие се шегувате се, че Пеевски може да стане премиер
Дата: 29/05, 08:34

България е на опашката по доход от труд в целия ЕС
Дата: 29/05, 08:30

Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 29/05, 08:30

Бивш американски кмет застреля трима души
Дата: 29/05, 08:26

Хора от село Богдан излизат на протест и затварят Подбалканския път
Дата: 29/05, 08:19

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия