Дерменджиев: Бяхме подготвени точно за такава игра


Дата: 22/07, 00:20

Кадър Спортал.бг 

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след победата с 1:0 на водения от него тим срещу състава на ЦСКА - София в срещата от първия кръг на efbet Лига. Играта на шампионите не бе най-добрата, но за наставника на “зелените” оценката бе, че успехът е най-важното, което играчите му са постигнали."Неутрализирахме всичко опасно от ЦСКА, но този един гол ни донесе трите точки срещу съперника. Бяхме подготвени точно за такава игра, но не успяхме да затворим някои пространства. Направихме корекции през втората част и мачът бе различен", започна Дерменджиев.

Наставникът на лудогорци коментира моментите от представянето на съперника, за които футболистите му са били подготвени.

"Знаехме, че ще ни пресират. Това няма значение, защото зад гърба си имат много празно пространство. Всичко се видя на терена, няма смисъл да казвам какво съм говорил с играчите", добави наставникът на Лудогорец.

Старши треньорът говори още и за слабостите от днешния мач, които са напомнили за проблемите от европейските битки преди седмица, като заяви, че тези срещи вече са в миналото и с екипа му гледат напред.

"Отборът трябва да добие културата да играе равномерно във вътрешното първенство и в европейските клубни турнири. Има въпроси, на които трябва да се отговори. Мачът с грузинския тим вече ни е зад гърба. Тук спечелихме и продължаваме. Взехме това, което ни е необходимо", завърши Георги Дерменджиев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 48 години Люси Дяковска показа децата си и обяви: Странни са
Дата: 06/09, 16:02

На 7-и и 8-и септември времето се обръща рязко
Дата: 06/09, 15:56

100 лева за два сиропа, аналгин и капки в аптека на морето
Дата: 06/09, 15:53

Русия замрази активите на "Райфайзен банк"
Дата: 06/09, 15:46

Анализатор: Българските политици са си сложили главите торбата за Съединението
Дата: 06/09, 15:39

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия