Нов тип хранителни добавки с много добър ефект върху организма на фирма БИМЕДИС ЕООД


Дата: 02/02, 05:00

Поради интерес от появата на пазара на нов тип хранителни добавки с много добър ефект върху организма, от редакцията проведохме интервю със собственика на фирма БИМЕДИС ЕООД:

Г-н Димитров, в последните 2 години вашите билкови продукти нашумяха много сред населението. Как стигнахте до идеята да ги създадете?

Отговор: През 2012 г участвахме в Българският конкурс за иновативно предприятие и въобще не бяхме оценени. Но същата година кандидатствахме в международния конкурс на организация „Energy Globe“, в която участват повече от 170 държави и където ни номинираха. През годините разработихме технология, докато създадем настоящата за хранителните добавки.

В съвременният живот ние сме в среда от мръсен въздух, който дишаме, храним се с продукти пълни с химия и това дава отражение на организмите ни, които са сложно устроени и много бавно се приспособяват към реалността. В резултата на това заболяват. Употребата на растителни и животински продукти със съдържание на пестициди, хербициди, антибиотици и други добавки от две направление-растително и месно ни прави концентратор на химически токсични елементи,с които тялото ни /организма/ не може да се справи. Освен това хибридни сортове продукти не могат да ни осигурят необходимите микро и макро елементи и хранителни вещества.

Въпреки, че сме християни, малка част от нас практикуват постите. А те какво са? Те са форма за детоксикация на организма, за освобождаване на тези отрови, въпреки че когато е нямало пестициди, хербициди и други, телата ни също са се нуждаели от пости. Забележете: Те са стигали до 200 дни в годината. Това показва, че телата ни не са съвършени. Именно това ни подтикна да създадем този вид хранителни добавки, както за детоксикация на организма, така и за подпомагане възстановяването му към нормално състояние.

С какво се различават вашите продукти от останалите на пазара?

Отговор: Нашите продукти се различават от останалите по това, че според нас, ние използваме най-концентрираното съдържание на компоненти от билката, намиращи се в билковото масло, извлечено по студено пресован метод или парна/СО2/ дестилация от семето. Съгласете се, че един продукт от сух екстракт или спиртна тинктура ще имат много по слаб ефект, отколкото маслен извлек.

Другият момент е, че нашите продукти работят върху клетката, клетъчното ядро, клетъчните мембрани и водят до много по-добри резултати в подобряване състоянието на организма.

За какви проблеми могат да помогнат вашите продукти?

Отговор: Към настоящият момент сме разработили продукти за стомашно-чревният тракт,тъй като той пръв се сблъсква с видоизменената храна. Такива продукти са:

 Хебак

 Хебак Дуал

Прокол,Прокол Дуал, за детокс на организма и повишаване на имунитета

 Сейвлайф

за пречистване на черен дроб:

 ХТФИТ

срещу вирусни респираторни заболявания /Бронхлайф,Брохпротект/

 Бронхлайф,Брохпротект

срещу упорити гъбични проблеми /Проканди/

 Проканди

срещу вирусни проблеми в тялото /Херпкил/

 Херпкил

срещу стрес - /Антистрес/

 Антистрес

при цистит /Процист/ 

 Процист

за почистване на кръвоносните съдове от шлаки /Артеклин/

 Артеклин

за отслабване /Слимхит/

 Слимхит

в комбинация с Хебак и ХИТФИТ и други, които помагат на организма да се възстанови максимално близо до първоначалното състояние за много кратко време и при спазване на определен хранителен режим. Мога да ви дам пример: В цял свят борбата с една бактерия в тялото /наи-умната и упорита Хеликобкатер пилори/, за която Нобелова награда получиха Бари Маршал и Робин Уорън, се извършва чрез 3–на ли 4-на терапия с АБ, ИПП, пробиотици, за да се постигне някакъв ефект от 85-86%, но без да се отчитат пораженията, които създават АБ за останалите органи в тялото. Освен това курса протича за не по-малко от 15 дни, че и с месеци. Нашият продукт на билкова основа - от серията Хебак, съставен от една или няколко вида билки над 95 % от случаите подпомага организма да се изчисти от тази бактерия само за 10 дни, без съпътстващите проблеми създадени от АБ. Много наши клиенти след използването му не могат да повярват,че се е случило. Преди това са се мъчили с АБ и други природни методи, стигали са до депресии, посещение на психиатри и след ползване на продукта, тези проблеми не съществуват. Това ни подсказа да създадем и продукта Антистрес, който подпомага организма да не изпада в такива ситуации,които създават условия за развитие и на тази бактерияХебак е идеално средство за подпомагане на организма за затваряне на гастрита. Имаме клиенти с ерозивен гастрит, хроничен такъв, които след 2-3 месеца ползване на продукта имат много добро състояние на лигавицата. Имаме и такива с метаплазия на стомашната лигавица и след 2 курса с нашият продукт и в комбинация с друг наш продукт-просто са с идеално състояние на стомашната лигавица без наличие на метаплазия. Част от доволните клиенти са изпратили своите изследвания преди и след използване на нашите продукти,които ние сме качили в сайта за доказателство, че неговорим празни приказки. Продукта Хебак в различните му форми винаги може да се комбинира с друг от нашите продукти.Например в комбинация със Сейвлайф се създава една синергия в организма и се чисти цялото тяло от лоши бактериални среди, токсини, тежки метали. Комбинацията на двата продукта използвани орално и вагинално помагат и за прекъсване на дългогодишно бяло течение при жените, цистит и други.

Има и други комбинации на продуктите от масла, помагащи за освобождаване на организма от редица проблеми, например Хебак + Хебак Дуал или Прокол и Прокол Дуал приемани орално и ректално могат да редуцират проблема СРЧ/синдром на раздразненото черво/ и колити почти до нищожен, а използването на продуктите Бронхлайф и Бронхпротект в студена вода или горещ чай, могат много бързо да премахнат дихателни проблеми. Да не говорим за продукта ПРОКАНДИ - много полезен в борбата с представителите на Кандида в тялото. Заедно с Хебак и Сейвлайф не само се освобождава тялото от присъствие на гъбичките, бактериите, токсините, но се пълни тялото с кислород. Това е така защото нашите продукти активират дейността на клетъчните мембрани и те започват да работят много по интензивно, вкарвайки повече кислород в тялото. А кислорода знаете е бич за анаеробните бактериални среди, както и за окисляване на токсините и изхвърляне от тялото.

Понякога ни звънят клиенти да споделят, че като пият нашите продукти се чувстват все едно че летят, имат прилив на енергия или им се замайва главата. Това е достатъчно да разбера, че този човек живее в недостатъчна кислородна среда и му препоръчваме да спортува или да се разхожда, за да увеличи притока на кислород в тялото си, за да се освободи от лоши бактериални среди. Обикновено това са хора над 40 год възраст, но има и изключения.

Могат ли да се ползват и от хора без проблеми?

Отговор: Продуктите могат да се ползват превантивно. Отново ще ви дам пример: Тъй като сме християни, но непрактикуващи, за да се изчистим от токсините, ние използваме в семейството си 4 пъти годишно продукта Сейвлайф за по 20 дни, за да премахнем натрупаните токсини и лоши бактериални среди. Това е отговора на химизацията на организмите ни и защита срещу зараждане на лоши болести в телата ни. През периода на бактериалните и вирусни инфекции ползваме Бронхлайф в чая. Искам да ви припомня, че нашите продукти са хранителни добавки от билкови масла. Те не са лекарства, но те подпомагат организма да се възстанови, така че във всеки един момент могат да се ползват превантивно и така да избегнете посещение на лекарски кабинети.

Подготвяте ли други продукти за реализиране на пазара?

Отговор: Да, разработили сме още 30 продукта, които постепенно след одобрение от БАБХ ще покажем на пазара. Освен това сме подготвили за разкриване център за селективно хранително възстановяване в Курорта "Св.Константин и Елена“ и подобен център вероятно ще разкрием в София или около София, Витоша. В него ще могат да постъпват хора, които сами не могат да се справят с проблемите. Ще бъдат подложени на селективен хранителен режим, комбиниран заедно с наши хранителни добавки, детоксикиращи процедури с пара, озон и билкови масла в специална капсула, масаж с озонирани масла с цел максимално освобождаване на тялото от токсини, бактериални видове и възвръщане на нормалното му състояние.

За какви проблеми ще бъдат предназначени?

Отговор: Предвидили сме продукти срещи лош и висок холестерол, за високо кръвно, за захар в кръвта, за отслабване и повишаване на метаболизма, за добър тонус, срещу метеоризъм, за почистване на ставите, за тежки болести, за отделителна система, за простатит, за почистване на кръвта, за остро възпаление на червата, за стопяване на камъни в бъбреци и жлъчка, за мъжка и женска полова слабост, за възстановяване от тежки болести и други.

От къде могат да се закупят вашите продукти?

Отговор: Нашите продукти могат да се закупят единствено от нашият УЕБ сайт: www.bimedis-nevas.com , като се направи поръчка или на обявеният телефон 0888 950 555.

Защо само от сайта ви?

Отговор: Защото някои от продуктите изискват съхранение при отрицателни температури, поради наличието на много летливи компоненти от маслата. Освен това клиента има директна връзка с производителя и има гаранция за начина на съхранение и доставка.

От кои държави имате клиенти?

Отговор: Клиенти имаме основно от България, но и такива от Испания, Англия, Германия, Румъния, Полша, Гърция, Канада, САЩ. Продуктите се доставят в целият свят чрез известните куриерски фирми.

Какво ще препоръчате на читателите ни?

Отговор: Бих препоръчал да не чакат последният момент и стискат зъби до посещение на лекар, а да вземат въпросите за здравето си в собствени ръце! Да се хранят селективно, за да избегнат или минимизират проблемите, които имат. Не на последно място, ако не се водят от религиозните пости, то да постъпват като в моето семейство - 4 пъти в годината да си пречистват телата и освободят от токсини и лоша бактериална среда. Живота е техен, избора е техен, решенията за подобряване състоянието на организма също са техни.

 

*публикация
 


 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Голям пожар горя в центъра на Русе
Дата: 29/03, 07:39

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 07:30

Иван Янков е в неизвестност вече 18 дни
Дата: 29/03, 07:25

Продължават срещите на президента с потенциалните служебни премиери
Дата: 29/03, 07:16

България отбелязва 20 години от присъединяването си към НАТО
Дата: 29/03, 07:012 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия