Жилищна сграда К-55 е с АКТ 16!


Дата: 26/01, 09:30

Имаме удоволствието да ви информираме, че жилищна сграда K-55, разположена на ул. Никола Вапцаров №7в гр. Варна, е вече с АКТ 16.

К-55 е отличен избор, както за живеене, така и за развиване на бизнес. Предпоставка за това е страхотната локация, която Ви дели на метри от Морската градина, но същевременно Ви дава бърз достъп до всяка точка на града. Намира се в близост до Търговски център Чайка, Морската градина, Висше военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“, бул. Княз Борис I-ви.

К-55 се състои от три взаимопресичащи се тела, като върху първото успоредно на ул. „Никола Вапцаров“ пететажно тяло застава блок две, който в противоположната си страна пресича панорамното седемнадесететажно тяло. Тази стъпаловидна структура на сградата завършва на петдесет и пет метра над земята, което дава и името на сградата.

Общата застроена площ е 18 030 кв.м като включва съответно:

Апартаменти - 82 с различна квадратура и функционално разпределение

Ателиета - 34

Магазинна площ - 1074 кв.м

Офисна площ - 1370 кв.м

Сградата е обезпечена с две подземни нива за паркиране и технически функции. Предвидени са общо 140 паркоместа, включително необходимия брой места за хора в неравностойно положение.

Проектът включва колонада за пешеходно преминаване, а към улицата ще бъде реализирана допълнителна галерийна площ на две нива. По този начин се създава допълнително социализирано пространство пред магазините, със свободен достъп.

На територията на обекта е предвидена транспортна алея, за временен достъп на автомобили на бърза помощ, за зареждане на търговски обекти, кратки товаро – разтоварни дейности.

Конструктивната система, използвана за сградите в комплекса, е стомано-бетонова конструкция с колони и вертикални стени, сглобени във вертикални ядра. Фасадата на сградата е изградена чрез монторането на окачени фибро-циментови плоскости, а в остъклената част чрез използването на алуминиева дограма от висок клас на Шуко.

Проектът предвижда озеленяване на приземно ниво, покривни тераси и вертикално озеленяване по фасади. Във вътрешния двор преобладават алеи с тревни площи и алейно разположени широколистни видове.

Покривните тераси са изцяло изпълнени с трева. Фасадите са озеленени с растителни композиции от дървета и цветарници с вечнозелени храсти.

С всичко това К-55 ще има пълното основание да бъде още една от сградите, с които да се гордее красива и модерна Варна!

За повече информация, може да се обадите на телефон 052/ 600 458 или да посетите офиса на Комфорт ООД на бул.“8-ми Приморски полк“ №50 /срещу Община Варна/.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Костадинов попадна на летището в най-богатата страна в ЕС и полицаят го "приземи" с Шенгенска проверка
Дата: 19/04, 15:58

Преди евровота: Българинът повече с мисъл за джоба, не за геополитика
Дата: 19/04, 15:52

Запрянов: Няма да паркираме МиГ-29 до 2028 година
Дата: 19/04, 15:42

Казахстан обяви общонационално бедствие: Урал ще залее още поне 100 селища
Дата: 19/04, 15:40

Всички с пари в 6 банки получават изненада на гишето
Дата: 19/04, 15:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия