Страхотни идеи за подаръци за Свети Валентин за жени


Дата: 25/01, 06:41

Парфюмите са сред най-желаните подаръци, на които една жена винаги ще се зарадва, независимо от повода, но има една важна подробност... Дамските парфюми са толкова много, а всяка жена има различен вкус...Как да изберем правилния сред такова огромно разнообразие от аромати?

Предлагаме ви няколко страхотни идеи за подаръци, които със сигурност ще накарат очите на всяка жена да заблестят. Свети Валентин наближава, така, че не чакайте последния момент и изберете подарък на вашата половинка от специалните предложения на Parfimo.bg. Освен парфюми, за Св. Валентин можете да подарите и висококачествена козметика от световноизвестни марки.

Изберете и подарете дамски парфюм за Св. Валентин

Съблазнителна, бунтарска, мистериозна: Провокативната червена бутилка подсказва, че тоалетната вода GUESS Seductive Red ще се хареса на всички жени, които са бунтари по душа. Не се заблуждавайте, съблазнителната ароматна композиция също крие невинна сладост и тържество на женската нежност. Подарете си красиво опиянение с този аромат с нотки на череша, горчиво-сладки бадеми, пикантен пипер и сладка ванилия. 

Самоуверен, романтичен, хармоничен: Искате ли да зарадвате жена, която е вечен романтик и обича живота? Независимо от възрастта, може би всички нежни същества ще бъдат възхитени от вечната Chloé Chloé. В ориенталско-флоралната ароматна композиция се долавят нежни нотики на роза, божур и други опияняващи цветя. Този дамски парфюм излъчва френски чар, който ще привлича вниманието на околните.

Смел, елегантен и възхитен: шипрово-плодовият аромат съчетава само 3 съставки, но тази минималистична концепция не омаловажава красотата му. Точно обратното. Уникалната комбинация от касис, орхидея и пачули дава началото на прекрасната парфюмна вода Calvin Klein Euphoria Intense. Подарете го на жена, която е се облича елегантно при всякакви обстоятелства, не се страхува от нови предизвикателства и обича да посещава престижни светски събития.

Игрив, необуздан, приключенски: въпреки името си, парфюмната вода Carolina Herrera Good Girl не е само за добри момичета. Напротив, носи със себе си подзаглавието #goodtobebad , което подсказва, че всяка жена има своите светли и тъмни страни. Насладете се на живота максимално и се хвърлете с главата напред във всяко приключение. Въображаемата композиция предлага хармонична комбинация от зърна тонка, какао, тубероза, жасмин, роза и други съставки, които перфектно подчертават женския чар.

Очарователен, ободряващ, неустоим: парфюмната вода Lanvin Éclat D'Arpege е на пазара от 20 години и все още е един от най-популярните дамски парфюми. Той перфектно улавя френския чар, стимулирайки сетивата с нежната флорална композиция. Подарете го на любимата жена и вижте как бързо ще се влюби в опияняващите нотки на люляк, освежаващ зелен чай, ароматен божур и други изкушаващи съставки, скрити в приятна кръгла бутилка.

Перфектен подарък за всякакви специални поводи е т.нар. подаръчен комплект, който може да съдържа парфюм и/или козметика от една и съща серия и аромат. Използването на допълваща козметика заедно с парфюма, удължава значително трайността на самия аромат. 

Не чакайте последния момент, а купете подарък за Св. Валентин още сега супер изгодно само с няколко клика в любимия на всички онлайн магазин Parfimo. Там ви очакват страхотни цени и предложения, на които не може да устоите.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Жестоко пребита е участничка в Ергена на Свети Валентин
Дата: 28/03, 12:431 Коментар

Полицаи от Благоевград преследват мъж, отвлякъл млада жена
Дата: 28/03, 12:42

Вкарваме работници от Киргизстан, Узбекистан и Бангладеш да ни работят по хотелите на морето
Дата: 28/03, 12:392 Коментара

Оранжев код: Български градове ще изпитат силата на Майката Природа в следващите часове
Дата: 28/03, 12:31

Бойко Борисов призова президента да не слага Росен Желязков или Димитър Главчев за премиер
Дата: 28/03, 12:261 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия