Хороскоп за 19 юни: Газирани напитки да не пие зодия


Дата: 18/06, 19:30

Пиксабей

Зодия Телец да не консумира газирани напитки. В жегата е по-добре да пиете чиста вода и дори чай, отколкото кола или други газирани напитки. 

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва...

Никакви газирани напитки не са подходящи в тези жеги. Вместо кола, пийте вода. 

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.
 

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.
 

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредат картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.
 

Дева

Очаква Ви успешен ден. Влиянието на позитивните тенденции е силно и благодарение на това ще се сбъднат много Ваши желания, отнасящи се както до работата, така и до личния живот. Може да се захващате с нови задачи, както и да се ангажиране на нови проекти. Смелите решения, взето от някои Деви, ще способства за изкачването им по кариерната стълбица. Не са изключени и нови запознанства с интересни хора. Това най-вече се отнася за тези, които смятат да посветят активния си отдих на активна почивка.
 

Везни

Благоприятни занимания, тясно свързани с преписка, преговори, получаване на висше образование, научни изследвания и публикации, издателства и международен обмен. Това е прекрасно време за бизнес, свързан с обучение, превози, реклама. Туризъм, информационно и транспортно обезпечение, оформяне на официални документи, а така също и за стартиране на разнообразни иновационни проекти. Принципа е: нямай сто евро, а имай сто приятели, ще бъде през този ден един от златните ключове към успеха.
 

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.
 

Козирог

Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.
 

Водолей

Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек притежава индивидуална красота... И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.
 

Риби

Някъде в промеждутъка между обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква тайна, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята интуиция. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат последствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на чувството за вина, ако решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе яснота е най-добрата тактика за всички, въвлеченив в нещата.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 26/06, 22:30

Голям пожар край село Елена
Дата: 26/06, 22:28

Полицията преследва чужденец по улиците на Велико Търново
Дата: 26/06, 22:20

Грузия шокира Португалия с ранен гол
Дата: 26/06, 22:081 Коментар

Пътен експерт: Няма такова нещо като европейски или световни критерии за път
Дата: 26/06, 22:001 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия