Тръпката на всеки играч: Онлайн спортните залози


Дата: 27/01, 11:01

Много са феновете на футбола, които наред с тръпката от играта се наслаждават и на допълнителния адреналин, който носят онлайн спортните залози. Те са достъпни през платформата на всеки букмейкър за навършилите 18 години.

За да се насладите на тръпката на онлайн спортните залози трябва да се регистрирате в избрания от вас сайт. Добре е своевременно да преминете и процедурата по верификация, за да може да теглите средства от игралната си сметка веднага щом спечелите.

Освен за футболни двубои може да залагате също за тенис, баскетбол, волейбол, американски футбол, хокей на лед, бойни спортове и много други популярни или по-екзотични дисциплини. Опитайте късмета си в Бетано с начален бонус спорт.

Възможността за онлайн спортни залози на живо е най-атрактивна за феновете

Предлагат я всички добри букмейкъри у нас. В платформата на повечето от тях е налична и възможност най-интересните двубои да бъдат проследени на живо. За други, за които не е осигурена картина, се предлага анимирана симулация на развоя на събитията на терена.

Важно за феновете на онлайн спортните залози на живо е, че имат достъп до пълна статистика за двата отбора, техните играчи и треньори, както и за развоя на предишните им съперничества. Подробната информация кара феновете да са спокойни и уверени, че правят компетентни прогнози по всички параметри, които са избрали. 

Кои са най-популярните параметри за онлайн спортни залози

Логично най-много са възможностите за различни залози при футболните мачове. В някои случаи те са повече от 100. Най-използвани са прогнозите за изход на срещата, точен резултат, резултат на полувремето и др.

Познавачите на играта предпочитат да правят по-редки залози като например „брой пропуснати дузпи“, „дузпа и изгонване на играч“ и т.н. Феновете на определени футболисти избират да заложат дали любимецът им ще отбележи гол в даден мач, да прогнозират точния брой на попаденията му в срещата, както и по какъв начин точно ще изпрати топката във вратата на съперника. Най-често подобни прогнози се правят за играчи като Меси и Роналдо.

Най-харесваните онлайн букмейкъри дават възможност на своите клиенти да заявят параметри за залози, които не съществуват в платформата на сайта. Това може да се прави само преди определени двубои, най-малко час преди началото им и е важно да се знае, че предложенията трябва да бъдат одобрени от букмейкъра, за да може да ги използвате за залози. 

Лесно ли е да се попълни онлайн фиш за спортни залози

Всички онлайн букмейкъри са улеснили в максимална степен своите клиенти при попълването на фишовете за залози. Актуалните събития, за които се приемат прогнози, са разположени на най-видимото място във всеки сайт за спортни залози, за да могат потребителите лесно да изберат срещите, на които искат да залагат.

Нужно е да посочат и конкретен параметър, който искат да прогнозират за съответния двубой, след което изборът се прехвърля във фиша за залози. Съществуват и различни възможности за комбинации. Когато сте готови със залога, който искате да направите, може да го финализирате лесно с една стъпка. 

Опцията Cash Out дава допълнителна сигурност на любителите на спортни залози

В пълен или частичен вид тази възможност се предлага от лицензираните онлайн букмейкъри у нас. Добре е да знаете, че тя не е достъпна за всички двубои, но това е указано конкретно за всяка среща.

Опцията дава възможност на потребителите да се откажат от залог, който са направили, ако смятат, че ще им донесе загуба. Букмейкърът го изкупува, но на стойност много по-ниска от евентуалната печалба, затова експерти съветват да прибягвате до Cash Out само ако сте сигурни, че сте направили губещ залог.

Повече за конкретните предложения на родните букмейкъри може да прочетете в портала Hustlebet.net

Онлайн спортните залози са в състояние да вдигнат допълнително адреналина на феновете при голям спортен форум или мач на любимия отбор. Насладете се на тръпката от двойния успех, когато прогнозирате успеха на своя тим!


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 25 април рожден ден има Ал Пачино
Дата: 25/04, 06:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 05:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 05:20

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 05:10

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 05:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия