Структури на ДПС защитиха Рамадан Аталай


Дата: 01/07, 18:14

Снимка Булфото

Драмата в ДПС продължава.

Декларация в подкрепа на депутата от ДПС Рамадан Аталай оповести общинската организация на ДПС в Асеновград. Тя е изпратена до почетния председател на Движението Ахмед Доган и е публикувана във Фейсбук-групата „Аз подкрепям Ахмед Доган“, отбелязва БНР. 

В края на миналата седмица областният съвет на Движението в Пловдив сне доверието си от дългогодишния народен представител и многократен водач на листата на ДПС в областта Аталай заради слабите изборни резултати. 

Според най-голямата организация на ДПС в региона причините за по- слабите резултати на ДПС на изборите на 9-и юни са комплексни и не са отговорност само на Аталай, пише tribune.bg.  

Общинското ръководство на ДПС в Асеновград, кметове и съветници твърдят, че отговорност носят общинските структури на партията, областния й съвет, както и Областният председател Юксел Расим, който „умишлено не прояви активност по време на предизборната кампания и даде подобни наставления до приближените на него структури.“ Снетото от Рамадан Аталай доверие се определя от организацията и като опит да се дискредитира Ахмед Доган и да се подмени ДПС, което според подписалите е недопустимо.

От ДПС-Асеновград се противопоставят и на назначението на заместник-областния управител Нурджан Караджова. Те заявяват, че не са били уведомени за назначението и че то е „изтъргувано“ единствено с Юксел Расим. Подписалите декларацията определят подобни действия за омерзителни към работата на общинската организация, към Рамадан Аталай и към всички членове на ДПС и настояват за спешни действия. 

С декларации в подкрепа на Рамадан Аталай излязоха общинските организации на ДПС в Първомай и Кричим.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



А1 реализира шестото издание на своята Лятна академия с участието на 25 ученици и студенти
Дата: 03/07, 19:00

Пак има пожар на Младежкия хълм
Дата: 03/07, 18:57

Валерия Велева: Това не са никакви партии, а политически глутници
Дата: 03/07, 18:52

Ето кои депутати от ДПС гласуваха "против" правителството на Росен Желязков
Дата: 03/07, 18:44

Голям проблем в банките с новите лични карти
Дата: 03/07, 18:441 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия