Михалев, ПП: Тикат ни към проект на Радев


Дата: 04/07, 08:09

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

Наистина съм чувал, че депутати от групата на ДПС са били заплашвани. И то не само вчера, а от предишни дни. Достигали са до нас такива разкази. На мои колеги са били разказвани за тези заплахи. Аз лично не съм присъствал на разговорите, но тези притеснения са били споделени преди вчерашния ден.

Това коментира пред Нова тв Стоян Михалев, ПП-ДБ.

Да се изберат отцепниците на ДПС като страна в преговори е все едно да избираш между Пеевски и Доган. Аз не мога да кажа, че в този избор има нещо добро. Защото това е много спорно, още повече че ние исторически сме показвали,  че ДПС е сериозна заплаха за българската демокрация и възхода на Пеевски стана посредством Доган, коментира той.

Вчера видяхме разлома в ДПС, но може да видим такъв и при ГЕРБ. Че то там има хора  на Пеевски, хора, които са му подчинени. Самият кабинет беше така направен, за да не бъде избран, но да бъде подкрепен от Пеевски. Вътре имаше негови хора. За нас става все по-ясно, че Калин Стоянов е кандидатура на Пеевски. Съдим това по съпротивата той да бъде сменен от страна на Пеевски. Това е най-очевидното, коментира той.

Не изключвам вариант Русия вчера да се е намесила. Знам в миналото за друг председател на ДПС, който каза, че е настъпил руска мина и беше сменен. Борисов не искаше кабинета да бъде избран. Целта беше ние да бъдем обвинени и то така и протече целия дебат в парламента, коментира той.

Борисов провали ротацията. Ние бяхме готови за нея и искахме да се случи. Обаче той я провали, защото Пеевски го хвана и му каза, че трябва да ходим на избори, посочи Михалев. 

С Костадинов няма как да се обединяваме, защото чухте ли му условията?! Той изкара да ни изкара от НАТО, иска да ни промени геополитическия курс, коментира той.

Оттук-нататък не виждам какво може да се направи в рамките на този парламент. Малки са шансовете за правителство. Ясно е, че ни тикат към проект на Радев, обобщи Михалев. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нидерландия изравни на Турция
Дата: 06/07, 23:32

Таксите за автомагистралите в Сърбия
Дата: 06/07, 23:10

Световната номер 1 Ига Швьонтек отпадна в третия кръг на "Уимбълдън"
Дата: 06/07, 23:00

Турция поведе на Нидерландия
Дата: 06/07, 22:41

До 39 градуса в неделя
Дата: 06/07, 22:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия