Таня Боева: Изпаднах в клинична за смърт. Цяло чудо е, че съм жива днес


Дата: 20/05, 21:02

Редактор: Юлия Георгиева, кадри Нова тв

Новият сезон на Черешката на тортата откри поп фолк певицата Таня Боева. Тази седмица шеф Манчев постави на участниците задача на тема "Вкусът на детството". Певицата приветства гостите си в казанлъшката си къща в Долината на царете. 

Харесвам темата на задачата, но аз ще я осъвременя, тъй като все пак сме в 21, а не в 20 век, коментира Боева и запретна ръкави. 

Шеф Манчев остана очарован от кулинарните й умения, но подчерта, че все пак през социализма бабите не са ползвали "Маскарпоне" като съставка в десертите. 

Една от разядките на певицата се оказа осъвременен вариант на пържените тиквички. Вместо да ги опържи, тя ги грилома, а вместа да ги полее щедро с кисело мляко и чесън, тя ги нави на рулца с пълнеж от мус от сирене. 

Всичко обичам да ям още от малка. Нямам претенции към храната. Седмаче съм - родила съм се в седмия месец. Цяло чудо е, че съм оцеляла и че съм жива. Благодарна съм, че очевидно съм човек с мисия. Но именно тогава съм изпаднала в клинична смърт и около шест часа съм била в това състояние. На майка от стреса й спряла кърмата, но вскичко след шест часа се оправя, аз се съживявам, разказа Боева. 

40 дни съм била в кувиоз, но тя вече не е имала кърма, така че жените, които са родили заедно с нея в онзи момент, са ме хранели. Даже са били дами от различни етнически групи и затова вероятно сега съм така весела, коментира тя. 

Таня Боева ни напи, това е истината, коментираха гостите, след като певицата към десерта си от бисквитена торта със сладко от рози и смокини прибави пикантна рулетка с алкохолни питиета. 

И след като всички си изпиха полагаемото, тя се хвана за микрофона и накара хората да попеят за добро настроение. 

Певицата не пропусна и шеф Манчев, на когото изпрати подарък, какъвто дари и на гостите си - мускалче с розово масло и купон за спа процедури. 

Впоследствие певицата си спечели 38 от 40 точки. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Започва кампанията за разделно събиране на едрогабаритни отпадъци в някои градове
Дата: 03/06, 07:34

Обсъждат нов Колективен трудов договор при медиците
Дата: 03/06, 07:21

Делото „Дебора“ продължава
Дата: 03/06, 07:05

Как да не се тръшнем болни?
Дата: 03/06, 06:10

Водачът на листата на БСП – Варна Борислав Гуцанов: Избираме с ума и сърцето си между мира и войната!
Дата: 03/06, 04:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия