Седмица на Пералнята в „Интермаркет” - 15% Отстъпкa на всички перални и сушилни


Дата: 18/07, 06:01

Интерсервиз Узунови АД вече повече от 15 години е единствен официален вносител и дистрибутор на SANGIORGIO за България.

Италианската компания, която залага на максимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, е един от най-големите производители на перални и сушилни в Европа и представител на стандарта "Произведено в Италия".

Отбелязвайки това 15 годишно партньорство ,всеки клиент , който посети магазина в периода 13.07- 20.07.2024 може да се възползва от намаление от 15% за всички продукти Sangiorgio изложени в магазина или налични на склад.

SanGiorgio-Италианска марка от 1954 година насам

SanGiorgio S.p.A е основана през 1954 г. в Генуа като част от холдинга Finmeccanica. Фабриката се отличава от самото начало с качеството на своите продукти и с иновациите, реализирани върху различни видове домакински уреди.

След успеха в ранните години от своето съществуване, SanGiorgio придобива важни пазарни дялове със своя основен бизнес- Производството на перална машина за домашна употреба. Продуктите на SanGiorgio със своето качество и надеждност във времето, стават след няколко години референтната точка за целия свят "бяла техника".

През годините SanGiorgio променя собствеността си няколко пъти и дори преминава в чужбина, но през 2014 г. се връща в Италия.

"ITWash" , която придобива марката SanGiorgio е всъщност напълно италианска компания от Неапол, която е създадена за производството на перални машини за много местни и европейски марки, и с голяма национална гордост предлага на своите клиенти качествени продукти с висока производителност на пране.

Пералните машини SanGiorgio са резултат от дългогодишен опит в областта на производството на бяла техника, придобит от съвместната работа с най-големите световни марки.

SanGiorgio използва опита, натрупан в иновативните си научноизследователски лаборатории, като в резултат на това изработва новия си барабан с изпъкнала повърхност, който заедно с усукващите бъркалки осигурява "меко" действие върху прането, като по този начин поддържа високото качество на тъканите при висока скорост на завъртане на центрофугата.

Пералните са изключително подходящи и за монтаж при ограничено пространство в помещението. Дълбочината на корпуса в зависимост от модела е 45 / 51 / 54 / 57 и 60 см

Пералните се предлагат в 4 основни цвята, което ги вписва във всеки един интериор където да следват дизайнерската линия.

Марката SanGiorgio се представлява в България от Интерсервиз Узунови АД – единствен официален вносител и оторизиран сервиз.

Интерсервиз Узунови АД предоставя дългосрочни взаимоотношения на своите клиенти и партньори, като предлага отлични цени, гъвкавост и качествено обслужване от добре подготвени специалисти, както и експертна и бърза сервизна помощ от собствен фирмен сервиз!

Най-новият магазин Интермаркет ,предлагащ най-доброто от SANGIORGIO може да намерите на бул „ Владислав Варненчик” №267 (пред комплекс Варна Сити Парк Юг)

Магазинът работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа.

Телефони: 0886/ 42 44 04; 0887/411 400

Можете да разгледате всички продукти на www.intermarket.bg

 

*публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Националният отбор на България по волейбол за мъже до 20 години триумфира на Балканиадата в Сърбия
Дата: 18/08, 06:00

Износът на български компании с Lidl нараства с 11,6% през първата половина на 2024 г.
Дата: 18/08, 05:40

В Ченгене скеле разполагат с единствената у нас противопожарна лодка
Дата: 18/08, 05:00

До 36 градуса в неделя
Дата: 18/08, 04:00

Захари Сираков: "Лудогорец е голям отбор и винаги намира начин да излиза от тежки ситуации"
Дата: 18/08, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия