Хороскоп за 29 юни събота: Един човек преобръща живота на зодия


Дата: 28/06, 19:30

Пиксабей

Зодия Близнаци среща човек, който може да промени живота им.

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Овните трябва да са много претенциозни в общуването. Дошъл е точно онзи ден, в който изпитаният приятел е не само по-добър от двама нови, а е за предпочитане във всяко отношение. Помнете, че сте склонни към прекалена доверчивост, и желаещите да се възползват от това може да се окажат твърде много. Възможно е да се почувствате неразположени, тъй като жизненият Ви потенциал е доста понижен, и организмът Ви не всякога може да се справи с инфекциите. Най-важните си работи, срещи и преговори, планирайте за средата на деня, тъй като по това време няма да чувствате недостиг на енергия, която Ви е необходима за постигане на целите.

Телец

Авантюризмът ще бъде чужд на Вашия любим човек днес. Също както и всякаво безумие. Той ще следва правилата на безопасност и приличие, неотклонно спазвайки всички предписания на нашето консервативно общество. Само че, за съжаление на Вас днес това няма да Ви хареса. Може би някой друг път?...
 

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате.
 

Рак

През този ден на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да направи някакъв доста отговорен избор и само вашите съвет и подкрепа ще му попмогнат да се реши на вземане на това или онова решение. Затова се постарайте максимално отговорно да се отнесете към поставените пред него, а съответно и пред Вас задачи.
 

Лъв

След като в последно време сте се трудили много усърдно и сте решавали проблемите на другите, сега Ви се иска да понамалите темпото и да си отдъхнете, както трябва. Репутацията Ви на човек, който винаги знае какво прави, е широко известна, та затова никога няма да чувствате липса на добра компания. Единственото притеснение, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, но това не е беда, за която може да Ви се съчувства.
 

Дева

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.
 

Скорпион

Нещата не вървят много добре, но това съвсем не значи, че трябва да се отказвате. Този ден е много подходящ, за да се замислите за бъдещето. „Посещават” Ви интересни идеи, които за сега е трудно да реализирате. Но след това, когато ситуацията се измени, навярно ще се върнете към замислите и плановете на този ден. Известиятот далечни роднини и отдавнашни приятели ще Ви радват Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с любимия човек, интересите и желанията на когото не винаги ще съвпадат с Вашите, но конфликти и разправии все пак ще успеете да избегнете.
 

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.
 

Козирог

Това е необичаен ден, в който Вашето мнение няма да е съвсем точно. Много е голям риска , да не се „потопите” в малките и незначителни детайли, които нямат никакво значение за това, над което трябва да се съсредоточите. Възможно е горещия светски живот на приятеля Ви да е интересен, но разказът му за последния роман по никакъв начин няма да помогне , да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, за да се подготвите за предстоящия ден и по-добре да се оправите с действащите около Вас сили.
 

Водолей

Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна точка, но за да Ви донесе реални доходи, трябва доста да се потрудите. Днес няма да сте много във възторг, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, но в крайна сметка това ще Ви достави удоволствие. Оставените за после работи ще напомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.
 

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тодор Коджейков отново е шеф на Авиоотряд 28
Дата: 01/07, 01:03

Испанците повториха рекорд на Русия
Дата: 01/07, 00:42

Унгария поема председателството на Съвета на ЕС
Дата: 01/07, 00:30

На 1 юли е голям български празник Свети Врач: Забрана да работят имат стотици хиляди българи
Дата: 01/07, 00:30

1 юли 1858 г. - Ражда се съвременната биология
Дата: 01/07, 00:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия