Мъж е със счупени ръка и крак след зверски побой в Самоков


Дата: 17/04, 08:02

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Грозен инцидент е станал в центъра на Самоков на 14 април.

Местният юрист Людмил Джелепов е пребил Христо Гуцалски, тъй като упражнявал системно домашно насилие над сестра му Цветелина, която е общински съветник.

Джелепов е нанесъл ударите на тротоар, след като Христо е излязъл от джипа си.

Според бащата на пребития Петър Гуцалски вследствие на боя синът му е със сцепена устна на лицето, счупен глезен, счупена ръка и счупен крак.

Не съм чул синът ми Христо да посяга на Цветелина. Дай Боже, всички жени да са така обгрижвани като нея. Христо я води редовно на екскурзии в Гърция и на СПА-комплекси в Сандански, а когато си постави силиконови гърди през февруари, синът ми й беше един от спонсорите й, като и преведе 2200 лева за тази операция, заяви за Нова Тв Петър Гуцалски.

Той отрече синът му да е използвал оръжие, когато една вечер е отишъл с телефона си да заснеме Цветелина с приятеля й Димитър Джогов.

Извадил е пистолет, но не е стрелял с него, уточни Петър.

От своя страна Людмил Джелепов каза, че е срещнал Христо, когато отивал да вземе едното дете на сестра му от училище, за което има пълномощно.

Не съм докосвал Христо, той падна настрани, изкълчи си глезена и си нарани ръката. После го ударих от системен страх, след като той проследява и системно тормози сестра ми, която е жертва на домашно насилие, заяви Людмил.

За въпросната вечер, когато Христо е извадил пистолет и е стрелял с него, имам видео. Това лице, облечено в черно, обикаля около къщата на сестра ми, в която тя живее с двете си деца. Кулминацията дйде на 7-и април, когато той проследява колата им, спира ги и произвежда два изстрела по посока на автомобила, в който са били сестра ми и приятеля й, добави Людмил.

Петър Гуцалски е бивш офицер от Държавна сигурност и държи охранителния бизнес тук. Той има чувство за безнаказаност, заяви още Джелепов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 30/04, 03:50

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 30/04, 03:50

Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 30/04, 02:40

Велики вторник! Добрите дела носят късмет цяла година
Дата: 30/04, 02:00

НСИ: Населението на България продължава да намалява и да застарява
Дата: 30/04, 01:351 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия