Изтече нов запис от събрание на ПП, а от партията коментираха трактовката на "ние неофициален кеш имаме"


Дата: 21/05, 07:19

снимка Булфото

Нов аудиозапис на разговор в ПП за пари плъзна в интернет. На него се чуват гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков. Записът бе публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа снощи. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП, пише днес.бг.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полиция обкръжи цяла област в България, тарашат наред коли и хора на изходите
Дата: 03/06, 12:56

Спомен от ТКЗС-то гние и ръждясва върху най-плодородната земя край морето
Дата: 03/06, 12:48

Започна свалянето на опасни елементи от изоставените строежи на територията на бъдещата Национална детска болница в София
Дата: 03/06, 12:45

Възрастен шофьор направи голяма каскада пред Младежкия дом в Хасково
Дата: 03/06, 12:42

Депутатите не събраха кворум на извънредното заседание на Народното събрание
Дата: 03/06, 12:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия