Журналист разкри с какво се е занимавал убития в София


Дата: 05/07, 11:03

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова нюз

Известни криминални журналисти изразиха мнения за убийството в София, при което след стрелба бе отнет живота на 48-годишен мъж.

Според Кирил Борисов тук не става дума за толкова тежък криминален случай.

Как звучи - Паро боксьора се разправя с конкуренция със Сашо Полицая. Сбили са се в офиса за бързи кредити, ескалирало е напрежението, извадили пистолети и започнали да гърмят. Тука няма някаква мистерия и не е поръчково убийство, както беше за Нотариуса и Алксей Петров, заяви в „Твоят ден“ Борисов.

Двама криминални авторитети, с типичната за тях лихварска дейност. Имало е някаква търкане за клиенти или територии, може би, защото този офис е открит наскоро и това е територията на Паро боксьора, допълни той.

Значи, той по принцип, този Паро боксьора, той се занимава с такава дейност, че е контролирал останалите такива бързи кредити и заложни къщи в тоя район – „Модерно предградие“, „Люлин“ и западната част на София, каза пък Захари Белчев.

Всъщност това, което успях да проверя, понеже, за да имаш легална такава дейност, трябва да не си осъждан, а от този контингент трудно се намират такива лица, затова те слагат поставени хора, които се водят официално управители на офисите. Момчетата, които са около него, минават и взимат съответните отчисления. Тия горе-долу работят на тоя принцип като мутрите през 90-те години, допълни за Нова нюз журналистът.

Това са хора от ниските и средните нива на годините на прехода, които са останали без препитание, и минаха към бързи кредити и заложни къщи. Доколкото знам, става въпрос за някакви огромни лихви от порядъка на над 100 процента. В смисъл взимаш примерно 1000 лева и трябва да върнеш 2000 лева, разкри Белчев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Експерт: До края на 2024 г. средната заплата у нас ще достигне 2 500 лева
Дата: 08/07, 08:57

Аварии оставят няколко населени места без вода край Варна
Дата: 08/07, 08:50

Земетресение разлюля Сицилия
Дата: 08/07, 08:331 Коментар

Байрам: Връзката между Доган и Пеевски е много силна
Дата: 08/07, 08:292 Коментара

Сблъсъци с полицията, палежи и насилие след втория тур на изборите във Франция
Дата: 08/07, 08:211 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия