Хората на Доган алармираха за самоуправство в Росенец и „Бояна”


Дата: 29/08, 23:17

Кадри Нова ТВ

Пред сарая в „Бояна” привечер се събраха поддръжници на Ахмед Доган. Сред тях Тимур Халилов, Джейхан Ибрямов, Рамадан Аталай и Илхан Кючюк. Това се случва, след като по-рано днес собственикът на „сараите” в Росенец и „Бояна” Данаил Папазов поиска Доган да ги напусне с мотива, че почетният председател на ДПС няма каквито и да било договорни отношения, свързани с ползването на тези имоти, информира Нова ТВ.

„Служителите, които работят в жилището, се обадиха, че група от 5-10 души – неизвестни никому, с един документ идват и ги извеждат от сградата. Това е груба форма на самоуправство в правова европейска България”, твърди председателят на Контролната комисия на ДПС Тимур Халилов.

„Не знаем тези хора какви са, какво са донесли, какво са внесли, какво правят в момента вътре, какво залагат. Няма орган, който да легитимира тяхното присъствие”, допълни Халилов.

На място пристигна и полиция. Бяха изпратени три патрулни автомобила, а служители на реда влязоха в имота. Полицаите разполагат с документ от Данаил Папазов, който давал права на хората вътре да пребивават в сградата. Това обясниха близките до Ахмед Доган.

Събралите се хора казват, че ще стоят пред резиденцията в „Бояна” цяла нощ. Те призоваха привържениците на Доган да се присъединят към тях. Сред събралите се в столичния квартал са Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов, Тимур Халилов, Илхан Кючук, Хасан Азис, Рамадан Аталай.

Приближени до Ахмед Доган се събраха и пред лятната му резиденция в Росенец. На място имаше негови симпатизанти от Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Варна и Кърджали. „Призоваваме министър-председателя, президента, както и председателя на ДАНС да вземат спешни мерки за осигуряването на правото на д-р Ахмед Доган”, каза независимият депутат Севим Али. По думите му и в момента почетният председател на ДПС е в лятната си резиденция в Росенец.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Важна информация за промени в движението в София заради концерта на Бочели
Дата: 14/09, 12:17

Тошко Йорданов по БНТ: В България джентълменски споразумения няма
Дата: 14/09, 12:15

Столтенберг призна голяма грешка на НАТО в Украйна
Дата: 14/09, 12:05

Три нови жалби подаде Джевдет Чакъров
Дата: 14/09, 11:54

Двама са загинали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Дата: 14/09, 11:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия