Хороскоп за 24 април сряда: Да почне да чете книга зодия


Дата: 23/04, 19:40

Пиксабей

Зодия Скорпион да почне да чете книга.

Ето и хороскопа на Ламята:

 

Овен

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Телец

Денят е свързан с неочаквани успехи в работата, на която не сте възлагали големи надежди. Може просто да Ви е провървяло по стечение на обстоятелствата, а може и навреме да са се намесили влиятелни покровители. Каквото и да е станало, от ситуацията трябва да се възползвате! Не губете времето си напразно - днес имате шанс да удържите важна победа. У обкръжаващите предизвиквате интерес и възхищение. Ту се чуват комплименти за работата Ви, ту валят въпроси, с отговорите на които може да се покажете в най-добра светлина. Бъдете внимателни ! Между тези, които се опитват да завоюват Вашите симпатии, има коварна особа, с която е най-добре да не се свързвате.
 

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с новини, свързани с финанси. Може да разчитате на повишаване на заплатата, или на получаване на премии. На някои представители на знака ще бъде дадена възможност, за да получат допълнителна работа. Не е изключено и повишение в длъжност, но за целта трябва да прибегнете до хитрост. Работата ще бъде толкова много, че за общуване с близките, както и за почивка, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад полезни занимания, което много ще зарадва по-възрастните роднии, но ще огорчи приятелите.
 

Рак

Днес предстои да вземете някакво отговорно решение, което в значителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия любим човек, независимо дали искате това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.
 

Лъв

През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото настроение на партньора си , приятеля или спътника. Ако чувствате безпричинно безпокойство и имате чувството, че всички са Ви изоставили, опитайте да потърсите източника на подобни мисли и усещания в миналото. Повишената енергетика и увереността в собствените сили , ще доведат до успехи в професионалната дейност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В романтичните и семейни отношения Ви очаква успех. За добро самочувствие проявете умереност и предпазливост, а не е зле и да следите за здравето си.
 

Дева

Днес ще бъде много трудно Вашият любим човек за нещо да Ви прости, или Вие да му простите. Ще му се струва, че човек като вас не би могъл да допусне такава досадна и непозволена грешка. Какво пък : Вие може да се гордеете: създали сте си забележителен имидж.
 

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.
 

Скорпион

Очертава Ви се един самотен ден. Това, всъщност, има и своите прелести, защото може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя умна книжка - няма да Ви бъде излишно. Може да успеете да извлечете от нея материал за някои разговори, с които да направите впечатление.
 

Стрелец

Вашите възможности и желания днес ще съвпадат във всичко, в това число и в личния живот. Така че може да се почувствате вълшебник, велик магьосник или каквото там си искате. Важното е, да използвате тези възможности в своя полза. Или в полза на Вашия любим човек - въпрос на избор...
 

Козирог

Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се страхувайте да си планирате най-невероятни експерименти в областта на личния живот, отношенията с близките, и не само.... Има едно условие: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки момент.
 

Водолей

Влиянието на негативните тенденции ще бъде особено забележимо в сферата на личните взаимоотношения: събитията през този ден изобщо няма да способстват нито за взаимното разбирателство с любимия човек, нито дори за нормално и безконфликтно общуване. Достатъчно сте търпеливи, но все-пак понякога губите контрол, а това се случва обикновено в момент, когато Вашата „половинка” е готова да послуша гласа на разума и да направи отстъпки. В резултат се стига до поредната разправия... ако така меко наречем скандала. От гледна точка на финансите, денят е успешен. Възможни са и парични постъпления, ценни подаръци, и многообещаващи предложения.
 

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро...



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хороскоп за 4 май събота: Да не яде месо зодия
Дата: 03/05, 19:30

БТВ: За първи път в България опитват да направят изкуствен дъжд
Дата: 03/05, 19:26

Какво включват стандартното и разширеното изследване на кръв в лаборатория „ЛИНА”?
Дата: 03/05, 19:20

Проливни дъждове на места в България в събота
Дата: 03/05, 19:11

Прецедент в "Стани богат": Жокерът прецака жестоко Румяна
Дата: 03/05, 19:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия