Мария Бакалова: Тръмп е един от най-порочните хора на нашия век


Дата: 14/10, 11:27

Кадър Ютуб

"Тръмп е един от най-порочните хора на нашия век. Това казва актрисата Мария Бакалова, която влезе в ролята на Ивана Тръмп във филма "Стажантът", в обширно интервю за The Guardian, цитира Днес.бг и БТА.

В седмицата, в която Мария Бакалова беше помолена да обмисли ролята на Ивана Тръмп за новия филм "Стажантът", тя е в Ню Йорк и снима друг филм. Срещата е насочена за почивния й ден. Филмът се развива през 70-те и 80-те години, така че тя прекарва часове в разглеждане на снимки на Ивана от тази епоха.

"Много грим, много прически", казва тя. Бакалова се смее, като си спомня как е прекарала вечерта в експерименти с прическа като гъба и "тежка очна линия с много пудра". Въпреки че не е имала гардероб в стил Ивана, тя избира и най-прилепналия си тоалет, отбелязвайки, че младежите днес носят много широки дрехи.


Тя се срещна с режисьора Али Абаси по средата на деня, чувствайки се малко клоунски в косплея си на Ивана. Те разговаряли в продължение на няколко часа "за хора, израснали в посткомунистически страни – защото (Ивана) е от Чехословакия, а аз съм родена и израснала в България – което оформя вашия вътрешен свят, вашите мисли. Говорихме много за приликите в нашите истории."

Ивана е била състезател по ски, с място в националния отбор за юноши, което й позволява да се състезава извън комунистическа Чехословакия в края на 60-те години. Към средата на 90-те, когато се ражда Бакалова, България вече не е социалистическа република, но за повечето хора пътуванията извън страната все още са рядкост. Като дете Бакалова, която тогава се е занимавала с пеене, пътува по конкурси из цяла Европа. Това отворя очите й и й вдъхва чувство за независимост.

Това е най-популярната роля на Бакалова след големия й пробив във филма "Борат", фалшивото документално продължение на Саша Барон Коен от 2020 г. за казахстанския репортер Борат Сагдиев. Тя изигра дъщерята на Борат, Тутар, в толкова брилянтно изпълнение, че й осигури номинация за Оскар. Въпреки този ранен успех, Бакалова казва, че нейните агенти са я предупреждавали да не се надява много за ролята на Ивана – в надпреварата са участвали и по-известни американски актьори.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полски генерал заплаши Путин: В първата минута ще изтрием Санкт Петербург от лицето на земята, ако Русия нападне прибалтийските държави
Дата: 14/10, 12:523 Коментара

Хитачи - Премиум хладилници произведени от японски инженери
Дата: 14/10, 12:50

Документалист от НАСА: Получихме 5-часов сигнал с признаци на "извънземен разум" от Проксима Кентавър
Дата: 14/10, 12:491 Коментар

Хванаха двама крадци от Варна, задигнали слънчеви очила и тротинетка
Дата: 14/10, 12:45

Прогноза за времето: В следващите 7 дни ще усетим есента само по минималните температури
Дата: 14/10, 12:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия