Диана Димитрова се сбогува с Ирина: Димов си е отишъл на 1 април, а аз съм се родила


Дата: 26/06, 13:46

Кадър ФБ, Диана Димитрова

Диана Димитрова обича да споделя какво й се случва в живота, особено когато съвпаденията са повече от моментите, в които са се случили. И не, в този случай не става въпрос за делото й, заведено срещу колегата й Юлиан Вергов, а за интересна поредица от съдбовни дати, припомни Блиц.

"Колко са случайни случайностите? Снощи излязох на театралната сцена за последно в ролята на Ирина. Последното ми представление беше на рождения ден на Димитър Димов. Отишъл си е на 1-ви април и по някаква случайност, аз съм родена на 1-ви април.

От премиерата в края на 2021 година ни се случиха 65 представления в препълнени зали, посетихме и вдигнахме духа на 30 български града, а снощи играхме за 11-ти път в София. Благодаря Ви, че останахте, въпреки задуха. Как така, няма държавни средства да се оправи тази вентилация, не знам.

През годините, особено последната си задавах много въпроси, на които отговор няма. Благодаря и на колегите, че стоически издържаха. Снощи трудно се сбогувахме. Доста трудно. От тази раздяла боли най-много. Факт е, че направихме, нещо огромно за българския театър и умните зрители го знаят. Умният зрител различава истината от фалша, различава театъра от халтурата. Тази роля взе голяма част от времето, съня и нервите ми, но ми даде повече.

Даде ми приятелства, които остават за цял живот. Даде ми обичта на зрителите. Даде ми и безценен опит. Опит, който ме направи още по-силен човек. ''ТЮТЮН'' беше любимият роман на баба ми. Колко да е случайно, това? Благодаря Ви.", споделя актрисата в профила си във фейсбук. И поста й нямаше как да не предизвика реакциите



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешната дата в историята
Дата: 29/06, 07:13

Хороскоп за събота
Дата: 29/06, 07:03

Здравословно хранене
Дата: 29/06, 05:20

До 35 градуса в събота
Дата: 29/06, 04:00

Торонто Раптърс обяви привличането на Везенков
Дата: 29/06, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия