Каква бебешка козметика да изберем?


Дата: 04/09, 10:36

Грижите, които изисква едно малко бебенце са наистина комплексни, а родителите освен стандартните памперси, храни и други аксесоари, трябва да помислят и за покупката на качествена козметика. Едно от първите неща, с които ще трябва да се снабдите са хубавите кремове за подсичане. Кожата на мъниците е в постоянен контакт с памперса и от образувалата се влага, започва да се дразни и зачервява. Точно тогава на помощ ще ви дойдат качествените козметични продукти, в чиито състав обикновено присъстват различни натурални био съставки. Такива изделия е най-добре да пазарувате от аптеката, където се предлагат най-добрите и доказани марки.

Какво трябва да направим, ако бебето се подсича?

Подсичането представлява вид дерматит, който се появява най-често в зоната на памперса. Характерен е за дечица от шест месеца до около двегодишна възраст. Ако бебето е подсечено, то ще бъде много раздразнително, плачливо и неспокойно. Като симптоми бихме отбелязали зачервяването и ситният обрив в областта на пелената. Подобен обрив може да се появи и на други места, но при всички положения, трябва да потърсите бързо хубав крем за подсичане. Той ще облекчи раздразнението по нежната бебешка кожа и ще направи смяната на памперса по-комфортна за детето.

Специалистите препоръчват да използвате кремове за подсичане, които съдържат цинков оксид и различни ценни витамини. В някои козметични препарати ще откриете екстракт от невен, който има успокояващо и антибактериално свойство. Качествените био кремове за подсичане съдържат съставки с натурален произход, които имат успокояващо действие върху бебешката кожа.

Чувството на дискомфорт ще бъде бързо облекчено, а върху кожата ще остане лек защитен филм. Витамините в крема за подсичане укрепват кожата и я предпазват от увреждане. Дори когато обривът е отшумял, специалистите препоръчват превантивно да нанасяте хубав крем за подсичане.

Каква бебешка козметика можем да поръчаме от аптеката?

Ако имате бебенце, ще се поинтересувате кое е най-правилното място, от което да пазарувате козметика. Според много хора с опит това са аптеките, защото именно тук предлаганите препарати са преминали всички тестове и са гарантирано безопасни и хипоалергенни. Една от най-качествените марки си остава мустела бебе. Този европейска бранд държи на своята репутация и затова стриктно се проследява целият процес от лабораторните проучвания през производството и предлагането на продуктите на пазара. От Мустела ви предлагат цялостна козметична грижа за вашето бебенце и малко дете, която ще го накара да се чувства приятно и комфортно докато расте. В Aptekifenix.bg ще откриете:

Разгледайте многобройните и качествени козметични продукти за бебета и деца в каталога, за да изберете най-подходящите в конкретния случай. Вижте повече по темата тук.

Защо да се доверим на доказана и известна марка?

Най-хубавата и ефективна бебешка козметика е тази, която съдържа в състава си натурални продукти. Мустела е известна със своята дълга история и това, че винаги козметичните препарати са преминавали през множества тестове и проучвания, преди да бъдат пуснати на пазара.

Ако изберете доказана и качествена бебешка козметика, ще сте спокойни, че целият процес на производство се контролира изключително стриктно. В подобни продукти няма как да присъстват вредни съставки, които биха навредили на дечицата. Потърсете доказана козметика в аптеките и ползвайте препарати от една марка и серия, защото така ще постигнете най-добри резултати.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Испански фермер ползва костилките от маслини за отопление
Дата: 15/09, 21:01

Хороскоп за понеделник 16 септември: Забравя за всичко зодия
Дата: 15/09, 21:00

Объркаха с жена млад участник в "Гласът на България"
Дата: 15/09, 20:47

Първите космически екскурзианти се върнаха живи и здрави
Дата: 15/09, 20:45

Тапата на магистрала "Тракия" достигна колосалните 11 км
Дата: 15/09, 20:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия