Хороскоп за вторник 3 септември: Да не стои в задимени места зодия


Дата: 02/09, 21:00

Пиксабей

ОВЕН /21 март - 19 април/

Добър шанс

Вашите възможности за сполука са подчертани през този ден, а постигането на целите ще зависи от правилната преценка на всеки от зодията. Имате шанс да получите подкрепа от влиятелно място. Обмислете възможностите си! Не се разпилявайте и заложете на честни и надеждни личности. Избягвайте физически и емоционални натоварвания, позволете си повече почивка, спокойствие и време за размисъл. Избягвайте задимени и прашни места, лекарства, цигари и тежка храна.

ТЕЛЕЦ /20 април - 20 май/

Професионален успех

От гледна точка на възможности за реализация на професионалните цели, сряда е благоприятна. Тя няма да е такава за онези представители на Телец, чиито цели в деловия сектор са по-значителни, и далеч надхвърлят нормите на всекидневието. Намеса на влиятелна личност ще спре сделка или друга активност. Насочете активността и вниманието си към по-спокойни занимания и по възможност се дистанцирайте от лицемери и ласкатели.

 БЛИЗНАЦИ /21 май - 20 юни/

Работете почтено

Работата в партньорство е сигурна и надеждна основа за реализацията на вашите делови цели в сряда. Към този основен за сполуката ви модел на взаимодействие, следва да се прибави и необходимостта от почтеност. Ако липсва такава, ще последва ярко напрежение, което ще се трансформира в остри кавги. Живейте по-спокойно и не предприемайте никакви инициативи днес. Противопоказно е да се употребява цигари и тежка храна, както и всичко друго, което би затруднило работата на мозъка.

РАК /21 юни - 22 юли/

Хубав шанс за сполука

Благоприятен ден за реализация на целите, през който Раците биха могли да разчитат на солидна подкрепа от приятели или съдружници. Ако възникват затруднения и пречки, издигнати от вашите противници, не влизайте в кавги, защото ще утежните ситуацията. Това ще е временно явление. Бъдете деликатни в отношенията си и не коментирайте действията на други, ако това не влиза в служебните ви задължения. По всякакъв начин избягвайте контактите, които ви натоварват.

ЛЪВ /23 юли - 22 август/

Избягвайте противоречията

Като цяло, социалните обстоятелства са благоприятни за реализация на делата ви, но наличните условия едва ли ще задоволят всички Лъвове. Решите ли силово да отстраните фактори, които считате за вредни, ситуацията бързо ще се промени, ще последват кавги, и позициите ви ще се окажат неустойчиви. Уязвими са главата и ушите, но каквито и здравословни проблеми да имате днес, непременно потърсете квалифициран съвет.

ДЕВА /23 август - 22 септември/

Сигурна сполука

Успехите на Девите в деловите и обществените среди, при осъществяване на сделки или за провеждане на преговори са сигурни през този ден. Има известни негативни влияния, които ще повишат напрежението, но те не биха могли да блокират шанса ви, освен ако вие не работите в тяхна полза. Ако сте на почивка разнообразете деня си с повече развлечения. Във всички случаи избягвайте прашните и задимени места, уязвими са устната кухина, зъбите и ларинкса.

ВЕЗНИ /23 септември - 22 октомври/

Чудесни възможности

Подчертано активни, Везните ще реализират целите си в пълнота през този ден. Сряда е особено благоприятна за провеждане на преговори и организиране на съюзи в бизнеса и деловите среди. Освен, че подобни обединения са надеждна опора за бъдещ успех, те са и гаранция за защита от противниците. Други ще споделят деня си със семейството и приятелите, но ако се чувствате раздразнителни и уморени, избягвайте натоварващите ви контакти.

СКОРПИОН /23 октомври - 21 ноември/

Здраве и късмет

Пореден ден, през който напрежението при Скорпионите отново е на преден план. Денят обаче не е лош. Предоставя ви достатъчно добри условия за реализация, освен че отбелязва началото на етап за по-добро устройване, разгръщането на който ще е твърде интензивно през следващите тридесет дни. Почивайте си повече, като избягвате физически натоварвания, ако разбира се, може да си го позволите. Останете повече време на чист, задухът, цигарите и газовите изпарения се понасят тежко.

СТРЕЛЕЦ /22 ноември - 21 декември/

Ярка активност и чдесни постижения

Сряда е особено сполучлива за контакти в деловите среди, за уговаряне на бъдещи професионални ангажименти, и за укрепване на деловите и социалните позиции. Активността ви през този ден ще е многопосочна. Едва ли ще успеете да се докоснете до всичко предначертано, во служебните дела ще реализирате. Вглеждайте се в знаците на съдбата и ги приемете като важно указание за пътя си. Ограничете цигарите, в случай, че пушите и прекарвайте повече време на чист въздух.

КОЗИРОГ /22 декември - 19 януари/

Силен успех за преговарящите

Осъществяването на деловите задачи ще премине в условията на повишено напрежение, а някои от родените в зодията ще влязат в остри конфликти с колеги. Въпреки тези неприятни моменти, сряда ще ви зарадва с добра реализация. Значителен напредък ще постигнат онези, които ще провеждат преговори. Ако сте в отпуска денят ви ще е по-спокоен; с предпочитани занимания, пътувания, ремонти по дома или разходки на чист въздух.

ВОДОЛЕЙ /20 януари - 18 февруари/

Действайте концентрирано

Водолеите разполагат с добри възможности за реализация на дневните си задачи, но концентрацията е абсолютно задължителна. Без наличието й, трудно може да се говори за професионален успех. Не се впечатлявайте от клеветите, които ще чуете за себе си. Ще ви раздразнят и ще ви демотивират. Осигурете си повече тишина и спокойствие, почивайте си и събирайте сили за предстоящите си изяви, в случай, че може да си позволите всичко това. Ограничете цигарите и прекарайте повече време на чист въздух.

РИБИ /19 февруари - 20 март/

Делова и финансова реализация

Денят е сполучлив за реализация на делови и финансови цели, и за успешни контакти в обществените среди. По-напрегнати ще са ситуациите при бизнесмените. За вас е абсолютно противопоказно да спекулирате или да си служите с лъжи днес. Ще последват крайно неприятни и тежки събития. Избягвайте да обсъждате деликатни теми, за да елиминирате вероятността от грешки и се дистанцирайте от дразнители, които могат да ви натоварват емоционално.

 

astrodata.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От понеделник възстановяват няколко линии на градския транспорт във Варна
Дата: 15/09, 11:30

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 11:20

Корнелия Нинова: Съжалявам, че номинирах Румен Радев за президент
Дата: 15/09, 11:16

Джокович заговори за края на кариерата си
Дата: 15/09, 10:59

Трима са загинали в катастрофи за изминалия ден
Дата: 15/09, 10:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия