Билалов се показа коренно променен и заговори за САЩ


Дата: 18/07, 14:10

кадри Нова телевизия 

редактор Веселин Златков

Напълно различен от човека, който сме виждали на екрана - такъв се появи Михаил Билалов в „На кафе” по Нова телевизия. Звездата от „Под прикритие” и бивш водещ на „Стани богат” е обръснал косата си, зарязал е костюмите за сметка на фланелките. Новият му имидж обаче явно не му пречи да продължава кариерата си на театралната сцена, където има участия и през иначе почивното за театрите лято.

Михаил Билалов разказа, че едно от представленията му е посветено на еволюцията на българските престъпници. Той сподели един от изводите си по темата, сравнявайки България със САЩ.

„В Америка всичко е възможно, но в рамките на закона. У нас също е възможно всичко, но извън закона. В Америка, ако изпиеш бутилка уиски, си алкохолик, тук - ти караш на връщане“, това заяви Билалов.

Другото представление, в което актьорът взема участие това лято, е с Мая Бежанска и е с тематика за новите полови определения. Билалов подчерта, че пиесата е анти-политкоректна и призна, че се дразни, когато други хора му обясняват колко толерантен трябва да бъде и как да го изрази.

„Ако човек иска да бъде, какъвто е - да бъде какъвто е, нали това е идеята на демокрацията. Друг въпрос е дали обществото го приема”, заяви Михаил Билалов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



1 септември: Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна
Дата: 31/08, 06:10

Франция е близо да забрани телефоните в училище
Дата: 31/08, 06:00

17 удара - 0 гола за Мбапе
Дата: 31/08, 05:00

Валежи на много места в събота
Дата: 31/08, 04:00

На 31 август рожден ден има Любослав Пенев
Дата: 31/08, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия