Хороскоп за петък 23 август: Да не спори с глупаци зодия


Дата: 22/08, 21:16

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Телец

Обстановката в семейството Ви през този ден ще бъде напълно нормална. Само че извън семейството не е изключено да започнат да се заформят отношения от определен тип, които(а в това може да сте сигурни), няма да зарадват Вашит съпруг(или съпруга). По-добре не пускайхте нещата на самотек, защото иначе в близко бъдеще няма да се радвате на никакъв успех!
 

Близнаци

Денят ще бъде неспокоен, а това едва ли ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в обстановка на душевен комфорт, наслаждавайки се на незабързания начин на живот. Сложно ще се подреждат отношенията с представителите на по-възрастното поколение. Разногласията ще стават все по-сериозни, и само най-отстъпчивите представители на знака ще намерят начин за компромис. Неочаквано ще възникне необходимост , да направите корекции в своите ежедневни привички. Бъдете готови и за това, че плановете ще се наложи да промените, по независими от Вас обстоятелства.
 

Рак

Днес Вашия любим човек няма да иска да се вслуша в това , каквото му говорите. На него ще му се струва, че и така Ви разбира от половин дума, макар че всичко ще бъде съвсем не така, а даже малко и на обратно. Постарайте се да достигнете до него по някакъв начин.
 

Лъв

През този ден най-добрия съвет, който ще получите относно това, какво да правите със своя личен живот, ще бъде получен случайно: ще го чуете в откъс от нечий разговор, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в автобуса, или ще си спомните някакъв пример от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка сериозно.
 

Дева

Денят ще Ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверено и ще забравите за много съмнения и тревоги. В миналото ще „отидат” и обидите, каращи Ви съвсем до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки, и въобще позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки. Дори и да похарчите голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. В създадената атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.
 

Везни

Днес ще проявите мекост и доброжелателност. Бъдете сговорчиви и се съгласявайте за всичко с Вашия любим човек. Уви, да спорите и да се опитвате да му пречите по какъвто и да било начин за постигане на целта, която си е набелязал, е съвсем беполезно. Стиснете зъби, въздъхнете и потърпете.
 

Скорпион

Много неща се променят, но за съжаление - съвсем не винаги така, както Ви се иска. Но през този ден всяко събитие открива нова възможност . Нужно е само време, за да забележите това, и да се възползвате от новата възможност. Наистина, често вземате правилни решения, ръководейки се от своята интуиция, но не винаги може да обясните на обкръжаващитие (даже и на най- близките си хора), защо предприемате тази или онази крачка. Успешни ще се окажат покупките, дори и да са спонтанни и непланирани. Даже и множко да похарчите, пак няма да останете с празно портмоне.
 

Стрелец

Няма да успеете да насочите своята кипяща енергия в мирно русло. От време на време ще възникват конфликти с роднини и приятели, а малките разногласия бързо ще прерастват в сериозни спорове. Няма да успеете да изгладите острите ъгли, а единственото, което можете да направите е, да се откажете от обсъждането на всички проблеми, независимо колко на брой са те, а и колко са важни. Доверявайте се на своята интуиция повече, отколкото на съветите, получени от страни. Интуицията Ви е обострена и навреме ще Ви подскаже какво трябва да правите. Най-добре е да си харчите парите за покупки, предназначени за други хора.
 

Козирог

Днес най-сетне ще разберете, какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове...
 

Водолей

Ще узнаете някои новини, и те може да се окажат съвсем не такива, каквито сте очаквали. Но всяка информация е ценна и затова се вгледайте в ситуацията още веднъж, спомнете си какви уроци сте извлекли от нея, и ги използвайте в бъдеще. Следващия път ще можете да обърнете нещата в своя полза, без да полагате за това особени усилия. Близките Ви хора искат да знаят за Вашите успехи, а и за проблемите Ви, и затова не ги дръжте в неведение. Дайте им да разберат, че и за Вас, както и за другите хора, е нормално да допускате грешки и да имате слабости.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите постъпления - неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние - навярно ще си намерите начин за развлечение.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тайният тунел между Русе и Гюргево под Дунава на Влад Цепеш: Мит или истина?
Дата: 12/09, 21:03

Хороскоп за петък 13 септември: Да си поръча храна за вкъщи зодия
Дата: 12/09, 21:00

Билла удари Лидл и Кауфланд с два магазина на ключови места
Дата: 12/09, 20:55

Британските крави избиват собствениците си, какво става?
Дата: 12/09, 20:54

Античният театър се пръска по шевовете за Лили Иванова: Взеха извънредно решение
Дата: 12/09, 20:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия