Ядосан шофьор на "Субару" със 150 км в час на магистрала "Тракия": Нехранимайко с БМВ двувратка, не успя да преместиш "Форестъра"


Дата: 25/08, 12:46

Кадър Магистрала Тракия

Мутренщината по българските пътища продължава и всеки ден взима жертви.

Гражданин написа остър пост в групата: "Магистрала Тракия".

"Приятелю, нехранимайко с БМВ (някаква двувратка)

Шофирам със 150км/ч в лява лента и ти ми се лепваш точно, когато в средна лента има два камиона и бавно движеща се кола. Левият мигач, къси и дълги светлини ти работят, да знаеш в опитите да преместиш Форестър-а, не успя

Преди 20 години, когато ние бяхме на по 20 се преобърнахме с подобна ,,бегачка", не заради висока скорост, а поради лоши пътни условия. Всички живи и здрави се отървахме само със спомени за инцидента Слава богу! От тогава имам своя статистика, в която бързите бмв-та участват в над 50% от катастрофите, които виждам по пътищата. Когато ние се обърнахме, хората спираха и ни питаха как сме, имаме ли нужда от първа помощ, превоз или друг вид човешко отношение... Ако/като станеш част от статистиката ми, колко от хората, които притискаш, за да се почувстваш Играч, ще спрат да ти окажат съдействие?!?

Аз стигнах, за теб не знам...

Лек път на останалите ,,балъци"

Заваляха коментари:

"Неприятно е, но все пак на така наречената магистрала , няма лява , дясна и средна лента.. Има активна, изпреварваща и аварийна. Така или иначе нищо от това няма значение в територията."

"Много добър пост. Въпросът е че умствения им капацитет е обратнопропорционо на обема на двигателите им..."

"На вниманието на светкащите - ляв мигач значи "изпреварвам" ама дали ми светкаш свиркаш, танцуваш, пускаш музика, пееш -хич ми не е... Когато дам десния мигач ще минеш - до тогава - чакаш или ако можеш - прелиташ

"Вчера случих на подобно пиленце. БМВ 3ка мисля къси дълги , аз изпреварвам 3 тира и каравана с мигач. Моментално се прибрах , за да му дам възможност да свети на следващия в продължение на 10 минути на 100 метра пред мен, защото имаше колона. Просто тези хора нямат критично мислене , и те не знаят закъде бързат, a аз имам прекрасно семейство и ми е най-важно да стигнем. Затова отстъпвам моментално лява лента дори да изпреварвам, давам път и дай Боже всички да пристигаме здрави и невредими."



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Петък 13-и НИМХ би тревога: Жълт код за значителни валежи, гръмотевици и силен вятър!
Дата: 13/09, 10:23

Радев се повози на F-16
Дата: 13/09, 10:14

НОИ обяви парите за стаж за пенсия за 6 месеца
Дата: 13/09, 10:12

НИМХ пресметна: Пороят във Варна се изчислява на 37 л/кв. м
Дата: 13/09, 10:08

Пламен Михов: Спартак ще спечели във Враца
Дата: 13/09, 10:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия