За всички пациенти с гастроинтестинални тумори, наднормено тегло и диабет Тип 2 - безплатна консултация в София със специалиста проф. д-р Самет Ярдъмджъ на 11-ти Фервруари 2023г.


Дата: 04/02, 07:50

На 11-ти Февруари 202. в София гост на ЗИЦ Медикъл Караджъ за пореден път ще бъде специалистът по онко-хирургия - колоректални тумори (тумори на дебелото черво); стомашни тумори; тумори на черен дроб; тумори на панкреас; наднормено тегло и диабет Тип 2 – Проф. д-р Самет Ярдъмджъ. Той ще гостува по покана на нашия управител Звезделина Лютфи. В рамките на деня, специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на българските пациенти, нуждаещи се от консултация, второ мнение или лечение в чужбина за своите заболявания.

Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация с Доц. Д-р Самет е да се обадят на телефоните на здравния център 0879977402 / 0879977401 и да запишат час за консултация.

Кой е проф. д-р Самет Ярдъмджъ?

Проф. д-р Самет Ярдъмджъ е специалист по гастроентерология и обща хирургия, метаболитна хирургия и затлъстяване. Завършва с отличие Медицински университет – Анкара, след което продължава образованието си със специализация по онкологична хирургия и трансплантация на органи в онкологичния център на болница “MD Anderson” и болница “Memorial Hermann” – Хюстън, САЩ. Завръща се в Истанбул и печели първо място в конкурс по обща хирургия. След успешно завършване на обучението си в същото време, д-р Ярдъмджъ става най-младият хирург в направление гастроентерология в Турция. Назначен е в Университетска болница, където преподава на студенти по обща хирургия и участва в множество проучвания за усъвършенстване на лапароскопската, бариатричната и метаболитната хирургии. Той дава и голям принос в изследването на органи за трансплантация. За всичко това е признат на Международния конгрес по трансплантации, където е награден с приз „Най-добър млад изследовател“. През 2017г. завършва обучение по ревизионна бариатрична хирургия в Белгия и тогава получава титлата доцент. През цялата си кариера дотук взаимодейства с хиляди пациенти, работейки в центрове, извършващи повече от 2000 операции годишно. Към момента, доц. д-р Самет Ярдъмджъ практикува в клиниката по обща хирургия към болница Медикал Парк Пендик, Истанбул.

Специалностите на проф. д-р Ярдъмджъ включват:

По отношение на метаболитната хирургия проф. д-р Ярдъмджъ извършва операции за:

Специалистът извършва още:

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д- р Самет Ярдъмджъ?

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Самет Ярдъмджъ на 11-ти Февруари 202. в София, трябва да си запишат час предварително на: телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879977402 и 0879977401 да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента.

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мъж наръга три жени в Швеция
Дата: 20/04, 01:26

Почти 24 хиляди деца са пропуснали доза ваксина срещу коклюш
Дата: 20/04, 01:00

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 00:50

Армения и Азербайджан с важна стъпка към постигането на траен мир
Дата: 20/04, 00:30

20 април 1984 г. - Христо Проданов става първият българин, изкачил Еверест
Дата: 20/04, 00:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия