Кои са основните компоненти и характеристики при избор на компютър за игри ?


Дата: 01/02, 09:45

Все повече хора се запалват по видео игрите. Компютрите, които отговарят на изискванията им обаче често са скъпи или даден параметър не отговаря на изискванията им. Затова често те сами си сглобяват, като си купуват отделно части, което може да се окаже предизвикателно. Затова от Ардес дават информация и важни съвети при избор на такъв компютър или за сглабянето му.

Кои са основните характеристики при сглобяването на компютър за игри

Компютрите са сложни машини с много компоненти. Затова е важно да се запознаете с повечето от тях, за да знаете какво да търсите, когато си създавате сами персонално гейминг устройство. Най-важни са следните компоненти и техните параметри:

Употребявана или нова компютърна конфигурация да изберем

Да си сглобиш компютър става все по-скъпо. Затова много геймъри обръщат поглед към използвани части, тъй като често те вършат подобна или същата работа като нови такива. Обикновено в зависимост от частта ще спестите около 50%, ако си купите използвана такава. Ако ви трябва видео карта, централен процесор, монитор, RAM не е лоша идея да видите какво се предлага на втора ръка. Не е добра идея да се купува ползван хард диск, защото може да има вируси в него.

Защо е важно да инвестираме в добра техника за максимално изживяване

Има игри, които са създадени за компютри с по-голяма мощност или по добра графика. Ако вие нямате добра машина няма да можете да ги играете. Дори и да можете, е много вероятно да не може да им се насладите максимално, защото играта ще ви забива или може да крашно, докато практикувате гейминг. Ако сте запален геймър, направете така че да изпитвате максимално удоволствие от вашето хоби, тъй като то ви помага да се разтоварите.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пентагонът е подготвил оръжейни доставки за Украйна в размер на 1 милиард долара
Дата: 24/04, 06:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 05:30

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 05:30

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 05:00

Европарламентът прие нови фискални правила за ЕС
Дата: 24/04, 05:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия