Как да увеличите своя имунитет с помощта на имуностимуланти?


Дата: 01/02, 11:32

Начинът на живот се отразява пряко върху състоянието на имунната система. Ако тя не работи добре най-вероятно чувствате отпадналост, системна умора, липса на тонус и енергия, склонност към често разболяване и настиване. 

Поддържането на организма трябва да бъде извършвано чрез качествен начин на живот, в който се включва прием на необходимите храни, съдържащи витамини и минерали, набавяне на нужното количество сън и почивка, както и физическа активност. Ако все пак тези мерки не са достатъчни или нямате възможност да подсилвате по естествен начин имунитета си, то на помощ идват специално разработени мощни продукти, наречени имуностимуланти.

Специалистите от онлайн магазин Ведра фармаси споделят кои са основните функции на имуностимулантите и за кого са подходящи.

Какво представляват имуностимулантите?

Защитните функции на организма и начина за преборването на външните неблагоприятни фактори зависят до голяма степен от състоянието на имунната система, която от своя страна е податлива на колебания. Като ефективни действия за подкрепянето ѝ се явяват имуностимулаторите, които регулират нейната дейност, като засилват устойчивостта ѝ и по този начин подобряват здравословното състояние на организма на клетъчно и цялостно ниво. 

Имуностимулаторите са под формата на хранителни добавки, имащи добро влияние върху здравето на човека. В състава им са включени вещества, необходими на тялото, за да подсигури нормалното протичане на всички процеси, да подсили защитната си бариера и да се чувства добре. Най-често в съдържанието на тези продукти се включват витамини, минерали и вещества, необходими на организма да функционира правилно.

За кого са подходящи?

Имуностимулантите могат да бъдат полезни за всеки организъм на различните етапи от развитието му:

Имуностимулантите действат активно във ваша полза, пият се по схема, определена в инструкциите от производителя на различните продукти или по препоръка от лекуващ лекар. Ще ги откриете под формата на концентрати, таблетки, капсули и дъвчащи дражета.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Енергийният министър ще трябва да предоговаря договора за "Боташ"
Дата: 19/04, 20:30

Сняг на парцали се изписва в част от България
Дата: 19/04, 20:171 Коментар

Ива Христова: Има риск от епидемия от коклюш през следващите седмици
Дата: 19/04, 20:15

Драма между съпрузи в „Стани богат“
Дата: 19/04, 20:11

Иван Горанов: Санираме сградите все едно гримираме мъртвец
Дата: 19/04, 19:591 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия