Кристиано Роналдо вкара първия си гол в Саудитска Арабия


Дата: 03/02, 21:31

Кадър: БНТ

Престоят на Кристиано Роналдо в Ал Насър не започна по най-добрия начин, но след три мача с екипа на саудитците вече реализира първото си попадение. Португалецът измъкна тима си в последната минута при гостуването на Ал Фатех в мач от 15-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия, завършил наравно 2:2, съобщава Dsport.

По този начин Ал Насър си върна първото място в класирането и вече ена върха с 34 точки, колкото има и Ал Шабаб, който е и с мач повече. Ал Фатех пък се изкачи на шестата позиция с актив от 22 пункта в актива си.


Португалската мегазвезда отново започна като титуляр и изигра пълни 90 минути. Макар късметът да не беше на страната на Роналдо и да бе спрян от ВАР и гредата, той реализира дебютното си попадение от дузпа.

Ал Фатех излезе напред в резултата след 12 минути игра, когато точен бе юношата и бивш футболист на Барселона Криситиан Тейо. В 24-ата минута попадение на Кристиано Роналдо не бе зачетено след намеса на ВАР.

Осем минути след това Ал Насър все пак успя да изравни. Жилсен Конан намери Андерсон Талиска, който бе точен за 13-и път през този сезон в 13 мача и увеличи преднината си в голмайсторската листа.

В 58-ата минута Софиан Бендебка се възползва от асистенция на Марван Саадан и даде аванс на Ал Фатех за втори път. Ал Насър обаче не се предаде и стигна до попадение дълбоко в добавеното време, когато точен бе Кристиано Роналдо.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 53 година известна българска певица се преобрази и получи неприлично предложение
Дата: 20/04, 19:37

Никол Станкулова и Гери Малкоданска се разчекнаха на паркинг пред "Мерцедеса" си и се изложиха
Дата: 20/04, 19:30

Само на 28 години си отиде Йоана, за която цяла България се молеше
Дата: 20/04, 19:21

Румен Радев: Ревността на ПП-ДБ е абсолютно смехотворна
Дата: 20/04, 19:19

Ники Илиев разплака Саня Борисова в "Търси се" по БТВ
Дата: 20/04, 19:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия