Мбапе обяви раздялата с ПСЖ


Дата: 10/05, 23:03

Снимка Туитър

Вече няма повече слухове, че Килиан Мбапе ще напусне отбора на Пари Сен Жермен след края на настоящия сезон, а това вече е напълно официална информация. Тя бе потвърдена от самия играч в официално съобщение, видя Спортал. 

Искам да говоря с вас. Винаги съм казвал, че ще говоря с вас, когато му дойде времето и искам да съобщя на всички вас, че това е моята последна година в Парис Сен Жермен. Няма да продължавам и приключението ще приключи след няколко седмици. Ще изиграя моя последен мач на "Парк де Пренс" в неделя. Много е емоционално, защото много години имах шанса и голямата чест да бъда част от най-големия френски клуб. Един от най-добрите в света", каза Мбапе в началото на изказването си, като допълни и благодарности, към всички треньори, играчи и спортни деятели от френския хегемон, които са му помогнали да направи първите си стъпки в големия футбол.

 

"Трудно е, трудно! Никога не съм си мислил, че ще е толкова трудно да съобщя, че ще трябва да напусна моята страна - Франция, Лига 1, шампионатът, който винаги съм познавал, но мисля, че се нуждаех от това. От нов шанс след седем години. Знам, че не съм най-демонстративният играч, но винаги съм преживявал любовта, която ми давахте седем години. Никога не съм искал да ѝ изневерявам. Винаги съм искал да бъда ефективен. ПСЖ е клуб, който не оставя никого безразличен. Можем да го обичаме или мразим. Аз направих избора да го обикна. Правих го седем години с възходите и паденията, разбира се и не съжалявам за нито един момент от след подписването с този престижен клуб. Това е клуб, който ще пазя винаги в спомените през целия ми живот. Ще разказвам на всички, че имах шанса да играя тук", каза още Мбапе в емоционалното си обръщение, допълвайки, че ще продължи да гледа всеки мач на отбора.

"Благодаря на всички и се надявам, че ще приключим годината с последен трофей. Ще имаме добри моменти от това, което остава и вярвам, че ще останете в сърцето ми завинаги. Довиждане!", завърши Мбапе.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Урок по готварство: Рецепта за български таратор от 1956 година разкри безценен съвет
Дата: 04/06, 11:46

Волейболните ни национали поведоха на Полша, но загубиха
Дата: 04/06, 11:42

Кой иска да лапне Нова телевизия и Виваком
Дата: 04/06, 11:39

"Льо Монд": D-Day идва. Настъпи време Макрон да вземе решение
Дата: 04/06, 11:32

Галин Цоков във Варна: Разработихме нова визия за учебните програми
Дата: 04/06, 11:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия