Слави Трифонов потъна в тъга след новините


Дата: 08/07, 12:59

Кадър БТВ

Слави Трифонов написа тъжен пост във Фейсбук, след като стана ясно, че вчера бе счупен световния рекорд на Стефка Костадинова.

Ето какво казва той:

"Разбрах от новините, че някаква млада украинка е скочила на висок скок 210 см. и е подобрила рекорда на Стефка Костадинова с 1 см. 209 см. Беше световния рекорд на Стефка Костадинова, който никой не можеше да подобри в продължение на 37 години. И ми стана толкова криво, ама толкова криво.

Имаше нещо, в което цял свят не можеше да ни победи в продължение на 37 години. И всеки човек по света можеше да произнесе името България единствено с възхищение и уважение. Заради Стефка Костадинова.

Имам честта да я познавам и в един от декорите на “Шоуто на Слави” си бях отбелязал с молив височината от 209 см. С молив. Ей така, за да ми е хубаво. Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см., но това не променя фактът, че на мен ми е криво. Не знам за вас и не знам на кой въобще му пука, но на мен ми пука.

И използвам възможността лично, като българин, най-искрено, с уважение да благодаря на Стефка Костадинова за това, че 37 години ни държеше, нас българите, на върха на света. Върха от 209 см.

И ако за някого заслужава да се каже, че е направил ужасно много, страшно много за името България по света, то това е Стефка Костадинова. Мисля, че всички сме ѝ задължени. Или поне аз съм."

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пет идеи за вкусен летен обяд с до 50% отстъпка от Lidl
Дата: 19/07, 05:00

Едномесечна забрана за палене огън на открито в населените места в област Велико Търново
Дата: 19/07, 05:00

А1 си партнира с Vodafone, за да предостави „интернет като у дома“ в автомобила
Дата: 19/07, 04:30

Как да си направите крипто портфейл и да купите криптовалута за първи път?
Дата: 19/07, 04:10

Дъжд и гръмотевици на отделни места в петък
Дата: 19/07, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия