Община Варна търси шеф на дирекция „Култура и духовно развитие"


Дата: 02/09, 08:56

Булфото

Община Варна обяви конкурс за директор на дирекция „Култура и духовно развитие" (КДР), съобщиха от пресцентъра на Община Варна. Изискванията към кандидатите са: степен на завършено образование – магистър, професионална област - хуманитарни науки, изкуства, социални науки, както и 4 години професионален опит или придобит ранг III младши.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема: „Стратегически насоки за развитие на културата в Община Варна” и интервю.

Директорът на дирекция КДР ръководи, планира, организира, координира и провежда културната политика на Община Варна. Организира и координира дейността на културните институти на територията на общината, ръководи създаването и реализирането на програми за конкретни събития и прояви в областта на културата и духовното развитие.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17:30 часа на 13.09.2024г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол”, ет. 4, ст. 409, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители. Документите може да се подават и по електронен път на адрес padimitrova@varna.bg, като заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата и на информационното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството срокове.

Допълнителна информация за необходимите документи за участие в конкурсната процедура, както и подробности относно длъжността можете да намерите на адрес: https://varna.bg/bg/2584.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Делфинариумът във Варна с безплатни представления за деца днес
Дата: 15/09, 08:24

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 08:10

Принц Хари навършва 40 години
Дата: 15/09, 08:05

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 15/09, 08:05

Хиляди наводнени къщи в Румъния
Дата: 15/09, 07:49

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия