Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем


Дата: 30/03, 08:00

Интервю с д-р Николай Цонев, гастроентеролог, началник отделение по Гастроентерология към Втора МБАЛ, София

С ефективно решение, което да поддържа корема в изправност, вече разполагат родните лекари. Заемащ цели две трети от торса ни, стомашно-чревният тракт не просто отговаря за храненето на организма – той контролира над 70% от нашия имунитет. Ето защо, когато става въпрос за неговото здраве, родните експерти гласуват доверие на пробиотик в двойна капсула – ProCombo. Това дава възможност на „добрите“ бактерии да останат живи, за да си свършат работата по най-добрия начин. Затова не е случайно, че той се наложи в практиката както на личните лекари, така и на специалистите гастроентеролози.

Ето какво ни разказа водещият столичен гастроентеролог с дългогодишен опит – д-р Николай Цонев, началник отделение по Гастроентерология към Втора МБАЛ.

Здравейте, д-р Цонев! Защо ProCombo е по-специален?

Здравейте! Най-краткият отговор на въпроса ви е: защото е умен. Наричам ProCombo “умен пробиотик”, тъй като той има няколко основни предимства, които значително го отличават.

Доброто здраве зависи от баланса на чревната микрофлора

Първо, той съдържа оптимално количество доказано живи пробиотични бактерии – цели 200 милиарда CFU/g. На второ място, способността на “добрите” бактерии да окажат желания ефект е гарантирана чрез патентованата технология за капсулиране DUOCAPTM (капсула в капсула). С нейна помощ полезните бактерии не просто са съхранени живи през целия срок на годност на ProCombo, а те отиват директно там, където им е мястото – в червата.

И накрая, но не по важност, идва фактът, че пробиотичният щам в ProCombo е преминал редица лабораторни тестове, които недвусмислено демонстрират неговите качества. А знаете, че за нас, лекарите, научните доказателства са най-важни.

Ето защо, предвид всички тези качества на ProCombo, не е изненадващо, че той се наложи в практиката ни, а пациентите са доволни.

Кога ProCombo ще ни помогне?

От моя професионален опит мога да кажа, че ProCombo дава изключителни и бързи резултати при подуване, усещане за тежест и газове. Предписвам го при хора на различни възрасти. Диарията, дължаща се на антибиотично лечение, също е сред състоянията, които се повлияват много добре.

Една капсула на ден е напълно достатъчна. Курсът на лечение се определя от конкретния проблем, но аз препоръчвам да се приема редовно поне 2 месеца. Така ще се регулира чревната перисталтика и микробният баланс. Но не само – ще се повиши и ефективното обработване на храната – усвояването на полезните вещества от нея и регулярното изхвърляне на остатъчните отпадъци.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 

* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

 

Източник: ProCombo

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 01:10

Гръцкото правителство оцеля при вот на недоверие
Дата: 29/03, 01:00

Тонове пластмаса се носят във водите на Дунав
Дата: 29/03, 00:41

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 00:30

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия