Ивелин Михайлов: Имам желание да стана депутат и водач на "Величие"


Дата: 28/07, 16:00

Кадър БНТ

Скандален бизнесмен, който навлезе с гръм и трясък в политиката, обяви амбициозна цел.

Лидерът на партия "Величие" Ивелин Михайлов заяви в предаването "Денят започва с Георги Любенов", че има желание да стане депутат и да ръководи парламентарната група на партията. Михайлов подчерта, че участието в парламента не трябва да бъде самоцел и че ще се кандидатира, само ако има подкрепата на хората. "Ако хората ме искат ще гласуват с преференции," отбеляза той.

Призив за качествени кадри и открито говорене за "Исторически парк"

Михайлов призова "качествените хора" да се присъединят към "Величие", обещавайки им възможности за реализация. Според него, качественият човек не е такъв само заради мислите си, а трябва да бъде готов да докаже качествата си с дела. В отговор на твърденията, че проектът "Исторически парк" е финансова пирамида, той заяви, че тези обвинения са "взаимно изключващи се твърдения" и ги нарече злонамерени.

Михайлов направи ретроспекция на събитията в "Величие" и припомни, че партията е участвала в последната кампания с ясни цели. Той спомена, че заедно с полковник Николай Марков и Йордан Камджалов са се съгласили да работят за бъдещето на България. Според Михайлов, разцепването на групата е било предвидено и партията е използвала парламентарното участие, за да "освети" истинските позиции на другите партии.

Ситуацията в парламента и бъдещи избори

Михайлов изрази мнение, че всички партии в парламента действат по един план и че новите участници, като "Величие", са обект на атаки от страна на по-големите играчи. Той подчерта, че партията му е изправена пред сериозни предизвикателства, но е категоричен, че ще продължат да участват в политическия процес и на следващите избори. "Разбиранията, които представят на хората за политиката са всъщност разбирания за мошеничество и грабеж," добави Михайлов.

Изпитвани резерви към колеги

В заключение, лидерът на "Величие" изрази резерви към Виктория Василева заради участието ѝ в "цирка" в парламента до момента. Той заяви, че партията му ще търси нови лица, които не са били част от досегашната политическа система, пише dunavmost.com.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Това е тати, весел"
Дата: 08/09, 12:53

Дъщеря им влиза в "Гласът на България" по БТВ
Дата: 08/09, 12:49

Събраха се пред цяла България
Дата: 08/09, 12:46

Д-р Николова: Лекарите искаме, когато сме прегледали дете в кабинета, да издадем профилактичната карта електронно
Дата: 08/09, 12:45

Граждани или селяни са варненци? На село хората не оставят такава мизерия след себе си
Дата: 08/09, 12:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия