Тошко Йорданов: Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС


Дата: 16/04, 20:30

Снимка Булфото, архив

И Тошко Йорданов изрази мнение, че този служебен кабинет е на ГЕРБ и ДПС. Кабинетът е такъв, благодарени на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев, които направиха промени в Конституцията, орязаха правомощията на президента и сервираха служебен кабинет на ГЕРБ-ДПС, предаде БТА.

Йорданов изказа мнението си за състава на служебния кабинет преди началото на заседанието на временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях.

Тошко Йорданов коментира, че ГЕРБ „не са луди да откажат нещо, като им дадат“. Относно канала за контрабанда на цигари и ролята на Никола Николов-Паскал Йорданов посочи, че този канал не се е появил в последните три месеца, но фактите, с които представители на „Продължаваме Промяната“ вероятно са били забъркани в него затова има доказателства. Оттам нататък си има прокуратура и следствие, които трябва да проверят всичко назад. Каквото можем ще направим, добави Йорданов, който е и председател на комисията.

В рамките на днешното заседание комисията ще изслуша председателя на Държавната агенция „Национална сигурност“ и служебния финансов министър. За осигуряването на реда в залата са присъстват квестори.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



3-месечно бебе е заразено с коклюш във Великотърновско
Дата: 29/04, 23:55

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 29/04, 23:40

Панайот Панайотов победи тази вечер в "Капките"
Дата: 29/04, 23:37

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 29/04, 23:30

Рачков и Геро спукаха Иво Аръков като Васко Кеца в Капките
Дата: 29/04, 23:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия