Хороскоп за събота


Дата: 15/06, 07:00

снимка:  pexels.com

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog 

Овен

Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.
 

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.
 

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.
 

Дева

Ще успвате в работата си. Не само отлично ще се справяте с всичко, с което се занимавате, но и ще помагате на заобикалящите така, че те да могат да укрепят своя професионален авторитет, да намерят съмишленици и да оправят отношенията си с колегите. Действително значимите успехи за сега Ви карат да чакате, но за щастие не сте от хората, които не дооценяват малките постижения. Вероятни са нови запознанства и интересни срещи, но те едва ли ще доведат до сериозни отношения. В трудни ситуации може да разчитате на приятели, които ще Ви разберат по-добре и от роднините, и от любимия човек. Не се преуморявайте с излишни натоварвания.
 

Везни

Трябва напълно да осъзнаете онова впечатление, което правите на хората. Много често подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и веднага си тръгвате, без да си давате сметка, че току що сте шокирали някого. Разполагате с много повече внимание, отколкото предполагате, и хората, на които се опитвате да направите впечатление, отдавна са забелязали това. Следващия път, когато правите съд, изчакайте след кулминацията и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се разпространяват маоколо придобиват самостоятелен живот.
 

Скорпион

Днес на Вашия любим човек много ще се иска някаква определеност в отношенията ви.Звездите Ви съветват да му я дадете, макар и в не големи количества, защото иначе после ще Ви бъде трудно да го задържите: той ще отиде да търси определеност на друго място...
 

Стрелец

Днес в общуването с Вашия любим човек трябва да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава съвсем точни съвети и ще бъде безпогрепен индикатор за правилността на всички Ваши решения и постъпки.
 

Козирог

Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.
 

Водолей

Утрото ще бъде благоприятно и ще Ви създаде увереност в собствените възможности и душевно равновесие. Опитайте да не се намесвате в разни непредсказуеми начинания – не си заслужава за всичко да слушате приятелките. Не би било зле остатъка от деня да прекарате в уединение. Не трябва данес да разказвате на своя любим човек за всички неприятности, с които се е налагало да се борите през последната седмица. Това ще предизвика у него бурно вълнение и възмущение, а след него може да дойдат и забрани, ограничаващи Вашата свобода. А Вие искате това най- малко от всичко...
 

Риби

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да си докаже необходимостта от това или онова действие. За него би било много по- лесно, ако към неговите аргументи се прибавят и Вашите. Само че те трябва да са действително убедителни и несъкрушими, иначе нищо няма да струват.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Едно на милиард съвпадение със земетресението и Любо Пенев в Пловдив
Дата: 18/06, 15:11

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" промотират новия албум във Варна
Дата: 18/06, 15:10

Много полезна изненада за всички от "Ютуб"
Дата: 18/06, 15:07

"Величие" искат среща лично със създателя на ГЕРБ
Дата: 18/06, 14:502 Коментара

Обявиха график за косене на тревите в район "Приморски" във Варна
Дата: 18/06, 14:461 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия