Бисер е съкрушен след отпадането от "Игри на волята"


Дата: 16/09, 12:13

Кадър ФБ

Правилата в "Игри на волята" са доста строги тази година за участниците. Изненадите за тях валят една след друга. Радостта за новосформираното племе на Силните от снощния епизод, което ще носи зелен цвят, се оказа краткотрайна, след като водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха участниците, че ще трябва да обитават най-новата територия - Блатото. Там условията за живот и оцеляване са по-сурови дори от тези на Брега на отчаянието, предаде Вихрогон.бг.

Силните се превърнаха в четвъртото племе на най-мащабния риалити формат “Игри на волята”. Членовете на най-новия отбор бяха определени след оспорван и многокомпонентен сблъсък между новодошлите 16 кандидати, готови за победа.
Напрегнатата битка за последните 8 места в надпреварата раздели претендентите в два равнопоставени отбора - Оранжеви и Лилави.

Много горчивина и разочарование за един от най-ревностните почитатели на игрите Бисер Русимов от Бургас, който отпадна преди да е започнало истинското състезание даже.

Той изля разочарованието си в социалната мрежа и сподели с последователите си, че ще продължи да опитва да се доказва.

Днес искам да споделя нещо от сърце. През изминалата една година се подготвях и тренирах с една цел – да докажа, че мога да бъда един от най-добрите в „Игри на волята“.
В сезон 5 спечелих едно от най-тежките единоборства, побеждавайки един от най-силните участници в предаването. Това ми даде увереност и надежда за бъдещето.
С участието си в сезон 6 очаквах да покажа на всички на какво съм способен. Но съдбата реши друго. Бях сложен в отбор за оцеляване, където още в първата битка загубихме и трябваше да напуснем.
Това за което ме е яд най-много, е че не успях да покажа истинските си възможности и всичко, за което се бях подготвял години наред. Знам, че много от вас се надявахте да ме видите в играта и съжалявам, че ви разочаровах.

Продължение в https://vihrogon.bg/goljamo-razocharovanie-zastigna-biser-ot-igri-na-voljata-sled-6-sezona-opiti-da-vleze-v-igrata/


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 19/09, 02:20

Ноле: "Благодаря на моя домакин и партньор по караоке, Григор Димитров"
Дата: 19/09, 02:00

Интер и Манчестър Сити завършиха 0:0
Дата: 19/09, 01:30

Германия няма да замрази износа на оръжие за Израел
Дата: 19/09, 01:20

ПСЖ започна с победа новия сезон в Шампионската лига
Дата: 19/09, 01:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия