Рак и Риби: За Вас понеделник ще бъде много успешен във финансово отношение


Дата: 06/02, 08:09

Снимка Pixabay

lamqta.com

Овен
Стремите се към самостоятелност във всичко, и по този начин от време на време поставяте близките си в задънена улица. Поведението Ви изглежда егоистично, а постъпките - продиктувани от капризи и мимолетни желания Вие знаете, че нещата съвсем не стоят така, и се опитвате да обясните това на обкръжаващите, но или неправилно подбирате аргументите, или никой няма желание да Ви слуша. Неочаквано ще намерите съюзници сред новите познати, но в този факт няма нищо удивително. Точно на такива хора Вашето обаяние действа съвсем неотразимо. Даже сте в състояние да вдъхнете любов от пръв поглед, но при това изобщо няма да загубите главата си...

Телец
През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци
Спомнете си за Вашата първа любов или за приятел от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава засуга за живота на Вашата личност и са направили толкова много, за да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, вест от миналото и усмивката на този ден.

Рак
За Вас този ден ще бъде много успешен, и то - във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко.

Дева
За този ден най-важното е, да правите всичко с лекота и да говорите , без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, показва, че е правилно. Ако ли нещата стоят „напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това действие. Може би, без него може някак си да минете?...

Везни
Днес ще Ви бъде трудно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, макар че съвсем няма да целите това. Въпреки че не искате да обидите когото и да било, често правите забележки, които се тълкуват неправилно. По-добре говорете направо, защото по този начин ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е излишна помощта на близките, но преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни наставления. Вашата „половинка” ще е приятно изключение и ще Ви разбира от половин дума.

Скорпион
Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог
Денят ще е хубав, но само ако сте готови да предприемете решителни действия и да се потрудите за слава. Очаква Ви нелека, но много важна победа. Не трябва да отделяте голямо внимание на дреболиите. Днес трябва да се заниимавате със значителни и мащабни неща. Освен това е подходящ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е трудно да направите добро впечатление. По начало сте разумни и не „губите” лесно рлавата си, но много лесно може да се породи романтична привързаност. Не трябва да се безпокоите: новите отношения ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей
За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачниа партньор. Много вероятно е, да се наложи в нещо да се ограничите – например, да се откажете от някои удобства в собствения си .

Риби
Ще Ви зарадват финансовите постъпления - неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние - навярно ще си намерите начин за развлечение.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Алек се възползва безсрамно пред цяла България от влюбено момиче в Ергенът
Дата: 18/04, 16:14

Лъжат България за 2 май като неучебен ден, обяви директор на училище
Дата: 18/04, 16:04

Българите в чужбина имат краен срок до тази дата за документи за изборите
Дата: 18/04, 15:56

Рюте обеща да подкрепи България за Шенген пред Австрия
Дата: 18/04, 15:52

Всяка бита у дома българка получава приложение и сигнализира през телефона директно на институциите
Дата: 18/04, 15:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия