Хороскоп за 19 май неделя: Една дума да каже зодия


Дата: 18/05, 19:30

Пиксабей

Една дума да каже на половинката си зодия Близнаци.

Ето и хороскопа от Ламята

Овен

Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И даже ще успява успешно да го прави. Ако, разбира се, Вие и дадете тази възможност. Но ако искате да покажете себе си пред околните ,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е веднага да кажете на любимия човек: „ Не!”, за да може и да не започва да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Телец

Днес Вашия любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макат и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.
 

Близнаци

Днес на Вашия любим човек ще се иска да чуе от Вас само една дума, която Вие добре знаете, но по някакви причини повтаряте доста рядко. Задачата Ви е, да си спомните тази дума, и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде потресаващ!
 

Рак

Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.
 

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде изключително трудно да се реши на някакво действив, което коренно ще промени Вашите отношения. Впрочем, необходимостта от тези промени е назряла, и това се разбира и от двете страни. Постарайте се заедно да се решите на необходимата крачка, за да може отношенията Ви да се развиват.
 

Дева

Смятате, че няма нищо по-добро от възможността за избор? Увереността, че ако не проработи вариант А, план Б изглежда многообещаващ, а план В изобщо не се нуждае от доработване, моментално повишава Вашето настроение. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкова много планове, но съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят така, че неочаквано ще Ви посети близък човек, който страшно много се нуждае от Вас.
 

Везни

Не си заслужава днес да вкарвате отрицателни емоции в семейните и романтичните отношения, и затова всячески се старайте да ги избягвате. Може да възникнат нови идеи за повишаване на деловата активност, свързани със съвместни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.
 

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Сериозни проблеми няма да възникнат, но въпреки това настроението Ви по никакъв начин няма да може да бъде наречено добро. Ще бъдете обхванати от безпокойство, за истинските причини за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било друг. Ще бъдете обкръжени от внимание, но това ,в крайна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се опитват да Ви развеселят и ободрят, само ще Ви напомнят за проблемите. Денят е успешен за решаване на търговски задачи. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде много обострен. Може да обмислите едри покупки и инвестиции, в това число и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и кредит няма да Ви бъде отказан.
 

Козирог

Никога не Ви е харесвало особено, да споделяте личните си преживявания с други хора, та дори и да са били тези, които отлично познавате. Затова ако човек, който въобще не влиза в кръга на близките Ви приятели, се опита да мине на лична тема, няма да го изтърпите. Просто ще го поставите на мястото му. Без даже и да проявите излишна деликатност. И което е най-смешно, и като се знае Вашият дар за сарказъм, човекът даже и няма да разбере, докато не му го кажете направо.
 

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.
 

Риби

Днес може да се случи така, че сегашният Ви любим да се запознае с предишния. При това е вероятно, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В зависимост от това, до колко лесно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Реал Мадрид и Аталанта ще определят новия носител на Суперкупата на УЕФА
Дата: 02/06, 02:30

Meteo Balkans: Жеги и гръмотевици очакват Балканите през следващите 72 часа
Дата: 02/06, 02:00

Дани Карвахал счупи рекорд с гола си във финала на Шампионска лига
Дата: 02/06, 01:57

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 02/06, 01:30

Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 02/06, 01:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия