Варненски абсурд: Стотици мръзнаха на спирките тази нощ, защото автобусите замръзнали


Дата: 06/02, 11:03

Булфото

Много хора във Варна са чакали безуспешно автобус по спирките във Варна в студената неделна вечер. За това сигнализира читател на Moreto.net.

Веселин Петров се прибирал след 22.00 часа от центъра на града към квартал „Чайка“, когато след дълго чакане установил, че автобус така и няма да пристигне. На информационните табла по спирките информация липсвала. Свързал се дружеството, което ги поддържа, а след това и с „Градски транспорт“, но информация така и не получил за случващото се. По думите му подобен проблем с необслужени линии и с чакащите хора по спирките имало и в други части на града.

Шефът на общинския превозвач Николай Антонов коментира за Moreto.net, че проблем в неделната вечер действително е имало. Причината била в лошото и студено време. Получило се обледяване на някои от частите на автобусите, което не позволявало работата им да продължи и се наложило прибирането им в базата на „Градски транспорт“. Проблемът бил по различни линии с различни коли, но в никакъв случаи не се касаело за нарочно изтегляне на всички коли, коментира той.

Налагало се да се вземат мерки, за да могат все пак авариралите автобусите да се въведат в изправност, така че да са готови за началото на седмицата и поемането на големия поток от ученици и работещи хора. От превозвача се извиняват за причиненото неудобство, но посочват, че е нямало друга възможност да се случат нещата, предвид метеорологичните условия.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Български лекарски съюз: Спрете агресията
Дата: 27/03, 14:00

Челен удар на пътя Пловдив - Стара Загора: Седмина са в болница
Дата: 27/03, 13:39

Катрин Галахър е била убита
Дата: 27/03, 13:28

Гастроентерологът: Държим решението за здрав корем
Дата: 27/03, 13:20

Главен комисар Петър Тодоров: МВР работи по 65 производства за купуване на гласове
Дата: 27/03, 13:19

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия