„Титан“ си постави високи цели


Дата: 06/02, 13:33

Снимки: „Титан“

Ръководството на варненския клуб по вдигане на тежести „Титан“ си постави високи цели за новия сезон. Това стана ясно след редовното заседание на УС, на което присъстваха силните хора в клуба Йордан Михайлов, Живко Николов, Янко Русев и Веселин Василев и другите му членове.

Обсъдихме държавния и международния календар, като се надяваме през тази година три-четири кадетки и един или двама кадети да участват на европейски първенства. Успоредно с това искаме да се представим успешно на държавните първенства и турнири, за да покажем отново, че сме водещ клуб у нас, както и да продължим да произвеждаме щангисти, каза за „Петел“ шефът на УС Йордан Михайлов.

Състезатели на „Титан“ от всички възрасти ще участват на три републикански първенства: Асеновград, 15-19 март, първи кръг от отборно първенство, Русе: 25-26 юни, лично, Пловдив: 22-26 ноември, втори кръг отборно.

На заседанието шефовете обсъдиха и текущи проблеми и набелязаха мерки за бързото им разрешаване.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 31/05, 00:30

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 31/05, 00:30

31 май - Международен ден за борба против тютюнопушенето
Дата: 31/05, 00:23

Китара на Джон Ленън беше продадена за 2,9 млн. долара
Дата: 31/05, 00:06

Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 31/05, 00:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия