Шотландия 1:1 Швейцария


Дата: 19/06, 22:29

кадър: БНТ

Шотландия и Швейцария играят при резултат 1:1 в Кьолн в среща от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство. Автогол на Фабиан Шер даде преднина на шотландците в 13-ата минута.
На старта в група "А" шотландците допуснаха тежка загуба с 1:5 от Германия, а "кръстоносците" спечелиха с 3:1 срещу Унгария, предава Спортал. 

Шотландците започнаха мача много активно, сякаш искаха да покажат, че няма да си тръгнат безславно от Европейското. Тимът на Стив Кларк изглеждаше различно от срещата с Германия, бореше се за всяка педя терен и действаше с огромно желание. В началото британците стигнаха до няколко ъглови удари, но те не доведоха до опасност. След това начало Швейцария започна да играе повече с топката и да контролира темпото.

Изглеждаше, че тимът на Мурат Якин започва да има предимство, но точно тогава Шотландия поведе. След ъглов удар пред Гън "гайдарите" организираха великолепна бърза атака. В нейния край Макгрегър, който имаше затруднения с овладяването, насочи топката към Мактоминей. Ударът на халфа на Манчестър Юнайтед бе доста слаб и топката отиваше в ръцете на Зомер, но Шер реши да се намеси, отклони кълбото и то се озова в мрежата.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 27/06, 04:50

Фестивал на знанието събра умници от цяла България
Дата: 27/06, 04:10

Здравословно хранене
Дата: 27/06, 04:10

Валежи на много места в четвъртък
Дата: 27/06, 04:00

Кралят на лятото: ленът и ползите, които носи на цялото семейство
Дата: 27/06, 03:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия