Безплатни консултации за всички пациенти с ортопедични заболявания с проф. д-р Сами Сьокюджю на 18-ти март 2023 г. в София


Дата: 16/03, 04:30

На 18-ти март 2023г. в София  ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща ортопедът от световна класа- проф.-д-р Сами Сьокюджю. Авторитетният ортопед от болница „Медикъл парк Флория“, Истанбул ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат, които имат нужда от второ медицинско мнение и интерес към възможностите за лечение в чужбина на своето заболяване.

Желаещите да получат второ мнение от специалиста, за да си гарантират, че вземат най-доброто решение за своето здраве, могат да се обадят на телефона на здравния център +359 879 977 402 или +359 879 977 401 и да си запишат час.

Проф. д-р Сами Сьокюджю завършва обучението си по медицина през 2003 г. в Медицинския факултет на Истанбулския университет „Cerrahpaşa“.
През 2004 г. започва специализацията си по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност “TR Taksim” към Министерството на здравеопазването. През 2010 г. спецалистът завършва своето обучение и става лекар по ортопедия и травматология.
От 2012 г. до 2017 г. работи като лекар по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност за болести на костите „İstanbul Metin Sabancıкъм Министерството на здравеопазването. През 2017 г. става доцент към „Istanbul Aydin University” и започва работа в болница „Medical Park Florya”, Истанбул, където практикува и до момента.

Клиничните сфери на интерес на проф. д-р Сами Сьокюджю включват:

Методи на лечение, които Проф. д-р Сами Сьокюджю използва в своята практика:

Проф. д-р Сами Сьокюджю е тясно специализиран в хирургията за удължаване и скъсяване на крайниците и фалангите. Също така, успешно прилага артропластиката за лечение на проблеми в колянната и тазобедрената става след калцификация или травми.
Едно от най-впечатляващите умения на специалиста, е работата  с Магнитна система за удължаване на крайниците. В дължината на костта се поставя магнитен екстендер, който прави връзка с външно устройство, от което се движи съответната програма. Този метод осигурява комфорт на пациента, без да утежнява състоянието с външните щифтове, които се поставят при стандартната методика за удължаване. По този начин движенията на свободните стави остава неограничено, а проблемите, свързани с усложнения от дразненето на външния щифт, се елиминират. Освен това се ограничават контрактурите и неправилното зарастване на костите, наблюдавани след отстраняване на външния фиксатор при стандартния метод.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания, които искат да получат експертното медицинско мнение на проф. д-р Сами Сьокюджю на 18-ти март 2023г. в София  , трябва да си запишат час предварително на:

 

На място пациентите трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента. По време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи.

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 75 ученици от Първа езикова гимназия имаха срещи с наказателни съдии от Варненския окръжен съд
Дата: 19/04, 19:23

Гроздан Караджов: Почти 2/3-ти от тока се потребява през нощта
Дата: 19/04, 19:10

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 19:10

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 19:10

Хороскоп за 20 април събота: Да не яде хляб и яйца зодия
Дата: 19/04, 19:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия