След 12 години на върха Халваджиян обяви тъжна вест за "Капките"


Дата: 06/05, 14:57

Кадър Инстаграм

Вчера се Халваджиян се похвали, че "Като две Капки вода" е на върха в класациите за гледаемост.

Това обаче не значи, че ще продължи вечно. 

Продуцентът Магърдич Халваджиян съобщи доста неприятна новина за зрителите на "Като две капки вода". Думите му дойдоха като гръм от ясно небе и помрачиха настроението на запалените фенове на имитаторското шоу, предаде Блиц Шоу. 

Арменецът оповести новината и веднага заваляха въпроси и умолявания това да не се случи. Но той е категоричен: иде краят на "Капките". 

Макар шоуто все още да е лидер на телевизионния екран, рейтингът спада с всяка следващата година, а на него му е трудно с избора на звезди. Той твърди, че едно от условията на лицензоиздателя е участниците да бъдат популярни на широката общност. А вече им става все по-трудно да съберат участниците, защото повечето са се извъртели, а останалите не са готови да се впуснат в такова приключение. 

Халваджиян дава за пример актьора Владимир Зомбори, който е любимец на зрителите от последния сезон, че отдавна са искали да го поканят, но не е бил достатъчно известен и не са позволявали. Изчакали са да набере популярност покрай сериала "Вина" и чак тогава да се включи в "Капките". 

"Може в един момент просто да спрем", казва Халваджиян, който и тази година се е видял в приключение с попълването на участниците. Но относно водещите няма никакви забележки и специално Рачков го е оставил да експериментира, без да му се бърка. И винаги накрая на всеки лайф го поздравява, защото е ненадминат.

Тази новина разочарова зрителите, които вече 12 години се забавляват с "Като две капки вода". Все пак продуцентът пояснява, че има намерение за още един сезон и се заговори, че Галена ще бъде сред звездите, които ще имитират други звезди. Остава му да убеди още седем участници и сезонът е готов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Млад българин загина при нелеп инцидент в Нидерландия
Дата: 19/05, 09:22

100 ухапани от кърлежи във Варна за 2 седмици
Дата: 19/05, 09:00

Мъжът, който откри Александър: Беше много далеч от показанията на полицаите и родителите
Дата: 19/05, 08:40

Интензивен е трафикът на границата с Румъния
Дата: 19/05, 08:19

Отново избори за Сливенски митрополит днес
Дата: 19/05, 07:55

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия