Голяма промяна на пътя Варна - Златните предизвика вълна от емоции: Спират левия завой на светофара на "Бриз“


Дата: 29/07, 13:17

Снимка: фейсбук група "Виждам те КАТ-Варна", А. Киров

Вълна от противоречиви емоции се изля във фейсбук групата „Виждам те КАТ – ВАРНА“, предизвикана от затрудненото движение преди минути в посока Златните. Ескалацията е след като членове на групата са станали свидетели как общински служители поставят конуси, с цел промяна в съществуващата светофарна уредба.

Според коментиращите след взето решение на местния Общински съвет,  лявата секция на светофара на сп.„Бриз“ ще бъде спряна. „Ще се забрани левият завой и ще карат всички живущи да въртят на кръговото на Траката - поредното безумие!! Колко човека използват този светофар, имат ли си представа тия в общината?“, са част от коментарите под поста.

„Не стига, че тоя район на „Бриз“ тъне в разруха ами за капак правят поредната глупост. Как ще облекчат трафика при положение че след 100 метра има кръгово, което е основния проблем за образуващите се “тапи”?! Сега тапите долу на морската алея ще станат още по-големи, защото горе на кръговото наплива на коли ще е брутален! Ще видите колко катастрофи ще има и дано някой да не изгуби живота си, че да се осъзнаят, че секцията е нужна“, допълват възмутените варненци.

Други обаче се изказаха с контра коментари на своите съграждани: „Един от най-ненужните светофари във Варна“, „Живея вблизост, минавам всеки ден от там по N- брой пъти и при наличието на две кръгови кръстовища в непосредствена близост е напълно излишен, особено лятото е трагедия като стане тапа там...“, „Аз също имам имот в района, нищо не ми коства да завъртя през Траката!!! Ще видим как ще се случат нещата , за мен е по-добре без този светофар.“, подкрепиха някои идеята за промяната в пътното движение.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Костадинов обясни защо не отива да живее в Москва и посочи: Еничарите трябва да се унищожават
Дата: 08/09, 16:53

Стана милиардерка
Дата: 08/09, 16:36

Трагедия в семейството на Никол Кидман
Дата: 08/09, 16:31

ДПС-то на Доган подаде жалба във ВАС
Дата: 08/09, 16:29

Български актьор: Не ме мразете. Имам още малко път и желание за работа в България
Дата: 08/09, 16:271 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия