Барселона обърна Реал


Дата: 20/03, 02:05

Снимка Pexels 

Барселона постигна късен успех с 2:1 над Реал Мадрид в двубой от 26-ия кръг на Ла Лига. Реал поведе още в 9-ата минута с автогол на Роналд Араухо, но в края на първата част Сержи Роберто изравни. Във втората минута на добавеното време Франк Кесие донесе успеха на каталунците. С успеха Барса събра 68 точки и вече води с 12 на Реал в класирането. 

В началните секунди Карим Бензема отправи първия точен изстрел в двубоя, но той бе лек и Марк-Андре тер Стеген лесно спаси. 
Отговорът на Барселона беше силен изстрел на Роберт Левандовски в 3-ата минута, който Тибо Куртоа изби. 

В 6-ата минута Рафиня стреля с глава Куртоа отрази с една ръка, а след това топката стигна до Сержи Роберто, който стреля над вратата. В 9-ата минута Реал поведе в резултата. Винисиус центрира в наказателното поле, а Роналд Араухо отигра с глава и топката влетя във вратата на Тер Стеген. В 14-ата минута Бензема стреля силно, но правото в лицето на Жул Кунде. 

В 32-ата минута Кристенсен не успя да отправи хубав изстрел и Куртоа спаси. Две минути след това Куртоа отново се намеси, като изби с една ръка удар на Рафиня. В края на полувремето каталунците изравниха резултата. Сержи Роберто насочи топката във вратата на Куртоа, след като стана разбъркване в наказателното поле при два изстрела на Рафиня. 

В 63-ата минута Бускетс сбърка, което позволи на Родриго да стреля, но за щастие на Барселона неточно. Четири минути след това Левандовски отправи акробатичен изстрел, но неточен. Четвърт час преди края на мача Куртоа отново трябваше да се намесва при изстрел на Рафиня. В 77-ата минута Левандовски стреля покрай вратата. Три минути след това Кунде сбърка, но Тер Стеген внимаваше. В 81-ата минута Дани Карвахал подаде на Марко Асенсио, който прати топката във вратата на Тер Стеген за 1:2, но след проверка с ВАР попадението не бе зачетено заради засада. 

В последните минути Реал се настани в половината на Барса. В добавеното време Левандовски се справи с Милитао и пусна към Балде, който подаде на Франк Кесие, а халфът вкара първия си гол с екипа на Барса в Ла Лига.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Много тежка катастрофа преди час във Варна
Дата: 28/03, 22:10

Брутални обвинения и закани в “Ергенът”
Дата: 28/03, 22:05

Шоколадът поскъпна преди Великден
Дата: 28/03, 22:011 Коментар

Морето у нас поскъпва с 5-10%, посрещат ни пикола от Непал
Дата: 28/03, 21:50

Петна по дивана? Какво почистване ще свърши работа?
Дата: 28/03, 21:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия