Кирил Маричков разкри интересни факти за песента "Клетва"


Дата: 13/05, 10:39

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Вокалистът на "Щурците" Кирил Маричков разкри интересни факти за песента си "Клетва". Той говори пред "На кафе" по "Нова телевизия".

"Написах песента "Клетва" за филма "Вчера". Там не я изпълнявам аз, а две момчета от артистите, които знаят да пеят. Аз им я изпях на една касетка тогава, те я научиха и я изпяха точно както я пеех аз. Казах им "Момчета, не трябваше да я пеете като мене, а по ваш начин". После направихме вече наша версия с "Щурците", но това стана вече доста години след филма. Филмът е 1988 г., а с "Щурците" я записахме през 1966 г.", сподели той.

"Разбрах, че ще стане хит не самия аз. Режисьор на филма беше Иван Андонов. И когато ми даде да напиша музиката за филма "Вчера"аз много се зарадвах, че там има и песен. Казах си, че е чудесно, защото съм силен по песните. Дойде ми отвътре, много бързо стана. Когато я изпях на Иван Андонов, той се просълзи и каза "Кирчо, тази песен ще надживее и двамата", сподели още популярният певец.

"Не обичам да се кълна, защото както е казал Джон Ленън - животът е това, което ти се случва, когато си правиш други планове. Обичам да си правя дългосрочни планове, но съм внимателен напоследък. Моят дефект е, че си казвам всичко, защото не винаги хората обичат да чуят истината за себе си, а аз някакси доста откровено си я казвам и понякога съм изпадал в неловки положения за това, така че напоследък се стремя да не си казвам всичко", завърши Маричков .



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Звънете на 112, ако видите този мъж
Дата: 07/06, 10:06

Кедъра: Не избирателите, а политиците са виновни за ниската активност
Дата: 07/06, 10:06

Нова хитра измама на морето: Жена даде 6 бона, за "да спечели 20 хиляди лева"
Дата: 07/06, 10:041 Коментар

Спукаха череп на мъж пред куриерска фирма
Дата: 07/06, 10:00

IT Helpdesk от А1 предлага експертно IT обслужване на бизнеса в отговор на технологичните предизвикателства
Дата: 07/06, 10:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия