Хороскоп за 11 юли четвъртък: Да не приема комплименти зодия


Дата: 10/07, 19:30

Пиксабей

Да не приема комплименти зодия Близнаци.

Целия хороскоп от Ламята:

Овен

Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас...
 

Близнаци

Има голяма вероятност днес да се заразите със звездна болест. Не е ясно от кого, но пък е съвсем ясно какви ще бъдат последствията, които даже ще се проявят моментално. С всички ще се изпокарате, ако не намерите противоотрова.

Не приемайте комплименти, защото няма да са искрени и само ще ви главозамаят.
 

Рак

Ако имате желание да отмените плановете си, без да се стеснявате, ги отменете. Ако искате да отмените часа си при фризьора, позвънете и се извинете. Ако наистина Ви се иска всяка сутрин да се разхождате по смешни чехли и да не общувате с никого, точно това трябва да направите. Дайте си сметка, че именно това е ключът към Вашето здраве!
 

Лъв

Ще се наложи да се примирите с факта, че далеч не всички са готови да признаят Вашето превъзходство. Това е ден на конкурентна борба, която ще бъде доста напрегната. За нея ще се намери място не само в деловия, но и в личния живот. И ако в професионалната сфера няма да Ви е така трудно да изместите съперниците, то с факта, че за любимия човек не се явявате център на Вселената, едва ли ще можете да направите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има нужда да остане на саме със себе си, и не отнемайте на любимия човек това негово право.
 

Дева

Не възприемайте днес тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любопитство може да развали всичко.
 

Везни

Независимо че не допускате грешки, този ден ще се окаже доста сложен. Трудностите ще дойдат от това, че Вие няма да можете да се противопоставите на конкурентите, прибягващи към нечестни методи. Везните, не желаещи да направят сделка със съвестта си, ще бъдат принудени да се задоволят с много, много малко. Звездите Ви проверяват за издръжливост. През този ден изкушението да възстановите отношенията, на които някога сте възлагали много надежди, а после сте стигнали до големи разочарования, ще бъде много силно. Не трябва да реставрирате въздушните кули - това е напразно.
 

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите...
 

Стрелец

Ще се сблъскате със сериозни професионални проблеми и ще се наложи да признаете, че не сте избрали възможно най-верния път, и е време да започнете отстъпление, ако, разбира се, сами не искате да се напъхате в улица без изход. Имате шанс да разчитате на подкрепата на влиятелни хора, но не забравяйте, че тяхната благосклонност ще е подплатена от личен интерес към Вас. Единствената заплаха за Вашите лични отношения са непредсказуемостта и непоследователността на собственото Ви поведение, а Вие ту сте обхванати от дружелюбност, ту сте обидчиви и раздразнителни. Стегнете се, защото иначе общуването с Вас ще стане сериозно изпитание за Вашите близки.
 

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.
 

Водолей

Каквото и да чувствате, това веднага ще бъде веднага забелязано от околните, но за Вас няма да има значение, дали това ще бъде видяно от няколко души, или хиляди. Чувствате се толкова уверени в себе си, че колкото по-голяма ще бъде аудиторията, толкова по-голямо ще бъде удоволствието за Вас. Ако някой от приятелите Ви се обърне към Вас с молба, да му помогнете да се оправи със сложна ситуация в живота им, Вие, без съмнение, ще се съгласите. Само се убедете в лоялността на приятелите си - дали всъщност са с Вас, или против Вас...
 

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро...

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Спартак Варна преследва първа победа над ЦСКА 1948
Дата: 28/07, 11:10

2 загинали и 29 ранени при катастрофи през изминалото денонощие
Дата: 28/07, 11:02

Тошко Йорданов: Опрели сме до 13-ти октомври
Дата: 28/07, 10:50

Младо момче е било 20 минути в склада по време на пожара, измъкнало се е и се е прибрало вкъщи
Дата: 28/07, 10:32

Нигерийска боксьорка е хваната с допинг на Олимпиадата
Дата: 28/07, 10:19

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия