Хороскоп за 13 октомври неделя: Да пита възрастните хора зодия


Дата: 12/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа в Ламята

Овен

Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Телец

Благоприятен ден за изглаждане разногласията от професионален или търговски характер. Ще успявате да сключвате изгодни сделки, да намирате съюзници. Може да също и да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Малко по-зле ще Ви се удава самостоятелната работа - тя бързо ще Ви омръзва и ше успявате да се съсредоточите само за кратко. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени във Вашия живот. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват съвсем не така, както очаквате, а Вашата роля в тях никога няма да стане водеща.
 

Близнаци

Ако от извесно време воювате за отношенията, то сега може да настъпи решаващия момент. Трудно е да се каже, защо между двама души нещо се променя, но в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си дълбоко въздух и ще забележите, че се променят не само неща, свързани с Вашия партньор или даже динамиката на Вашата двойка, а най-вече вътрешното Ви състояние. Затова си дайте още един шанс, от който и двамата ще бъдете удовлетворени.
 

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.
 

Лъв

Днес, в случй на проблеми във Ващия личен живот, звездите Ви препоръчват, да се обърнете за съвет към някого, който не познава лично Вашия любим човек и за пръв път чува за Вашата не лека жизнена ситуация. Това би позвололо съветите му да бъдат непреднамерени и безпристрастни, а също - оригинални и възможни за реализация.
 

Дева

Избягвайте скучната работа и отегчителните контакти. Много по-интересно ще Ви бъде да се занимавате с решаването на нови, нестандартни задачи, да работите заедно с оригинални личности, да прекарвате времето си в неформална общност, и да се занимавате с всякакви занимателни експерименти. Колективната дейност или труда в полза на другите ще се окажат по-продуктивни, отколкото удовлетворяването на личните потребности. Периодът е подходящ за научно-изследователска работа, за търсене на полезна информация в Интернет, както и за създаване или тестуване на приложни компютърни програми.
 

Везни

Следвайте общоприетата логика 2+2 е винаги равно на 4 , така че не е нужно да се опитвате да намерите нов отговор. Не се учудвайте, че някои хора Ви разочароват, а някои Ви радват и удивляват. За щастие сега ще имате повече работа с последните. Има още едно правило, което трябва да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкова повече резултати ще получите. Така че ако искате да получите по-големи резултати, трябва да съкратите обедната си почивка.
 

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, краиера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.
 

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.
 

Козирог

Най-сложният етап в работата и взаимоотношенията е преминал. За съжаление не може да се каже, че напълно контролирате ситуацията! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните ресурси и да планирате по-нататъшните действия , а за тази цел ще имате нужда от чужда подкрепа. По въпросите от професионален, делови и производствен характер, имате възможност да прибегнете до помощта на предишни помощници, които са оригинални и надарени професионалисти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте уважение за техния опит и авторитет.
 

Водолей

Днес ще Ви се наложи да направите много сериозен избор между работата, обучението и промяна в личния живот. Наистина изборът ще е сложен, но няма да го направите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали любимият човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.
 

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Биг Брадър с нова задача за агент Енигма
Дата: 12/10, 23:18

Националната кампания на А1 IONLINE учи подрастващите на безопасно поведение в дигитална среда
Дата: 12/10, 23:10

Кирил Десподов: "Яд ме е
Дата: 12/10, 23:02

„Живот без болка чрез изкуството и дишането“ с Петьо Коджабашев във Варна
Дата: 12/10, 23:00

Илиан Илиев разочарова от равенството
Дата: 12/10, 22:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия