Кирил Добрев и Александър Симов направиха шоу при Цветанка Ризова по БТВ


Дата: 29/04, 17:55

Редактор: Юлия Георгиева, кадри бТВ

Голямо шоу спретнаха при Цветанка Ризова двама приятели.

В последните 30 г. в БСП са членували от комунисти до социалдемократи. За последните 5 г. БСП  е загубила 2/3 от електората си. Загубила е абсолютно всички социалдемократи, половината от социалистите и половината от комунистите. Загубила е 100% от младежкия си вот, поливаната от активното си поколение и половината от вота на пенсионерите. Станали са само тези над 75 години. 14% от тези хора са напуснали и не гласуват за БСП само заради това, че е неин председател. Това е официална статистика на проф. Мирчев. 

Това коментира пред бТВ Кирил Добрев. 

Отговорът не е само в личностите, а и в процесите, които се случват. Какво се случи в БСП - преминава през криза. Но те не е само заради Корнелия Нинова. На политическата сцена през последната година се смениха много нови формации - ИТН, Май Монолова. Когато те изтляха, се появиха ПП, които трябваше да понесат факела на новата надежда. През това време БСП понесе доста стрелба в гръб и приятелски огън. И доста хора се опитаха и работиха срещу БСП и сега търсят отговорност в БСП, коментира Александър Симов.

2/3 от тези хора в последните години не са работили за БСП, това е проблемът, коментира още той.

Един човек, който не може да обединява, а води война срещу собствените си структури, няма как да направи ляво обединение, коментира Добрев. 

Проблемът не е само в Нинова. Проблемът е и във всички хора около нея, които й викат "браво, другарко", докато тя прави простотия след простотия, посочи още той.

Забележете, че нито един от бившите председатели на БСП не е в партията. Аз се чуда къде е проблемът - в телевизора или в кулата, която излъчва сигнала. Как за 130 г. история нитго един бивш председател на партгията не е неин член. Вие подменихте изцяло състоянието на партията, коментира той.

БСП е известна с това, че при вътрешно-партиен избор в някои общини прави повече гласове, отколкото прави за избор за кмет. Т.е ние имаме повече гласове, които гласуват за Корнелия Нинова, отколкото гтласуват за кмет, издигнат о БСП за община, коментира той.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Утре без ток остават няколко варненски района за цял ден
Дата: 16/05, 21:14

Слави Трифонов отправи 13 въпроса след катастрофата с кола на НСО и Кирил Петков
Дата: 16/05, 21:071 Коментар

Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичните бизнес иновации на 2023 г.
Дата: 16/05, 21:00

Лятна занималня и образователни курсове от Образователен център АЛГО
Дата: 16/05, 21:00

Орбан: Само аз се боря за мир
Дата: 16/05, 21:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия